Κατηγορίες
Basket

Το μεγάλο βήμα στην καριέρα του Λευτέρη Μαντζούκα!

Μεγάλη μέρα η σημερινή για τον 17χρονο, Λευτέρη Μαντζούκα!

Ο αθλητής που ανδρώθηκε στον Προμηθέα Πάτρας και ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του τα τελευταία χρόνια, ανήκει από σήμερα στον Παναθηναϊκό όπως ανακοίνωσε σχετικά η ομάδα της Αχαΐας.

Αναλυτικά :

“Η αγάπη για το ελληνικό μπάσκετ, ο σεβασμός στον άνθρωπο και η πίστη στη σκληρή δουλειά είναι στοιχεία βαθιά χαραγμένα στο χαρακτήρα και την κουλτούρα του Προμηθέα Πάτρας. Η αγωνιστική και κοινωνική πρόοδος των αθλητών μας αποτελούν πρωταρχικές προτεραιότητες της Οικογένειας του Προμηθέα. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση σας ανακοινώνουμε πως ο αθλητής μας Λευτέρης Μαντζούκας θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ευχαριστούμε τον Λευτέρη για την προσφορά του στην ομάδα και ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας και της ζωής του και είμαστε σίγουροι πως, αν συνεχίσει να δουλεύει με την ίδια αφοσίωση κι επιμονή και με το ίδιο πάθος και αγάπη για το μπάσκετ, που όλοι στον Προμηθέα ζήσαμε από κοντά, το μέλλον του ανήκει και διαγράφεται πολύ φωτεινό.

Είμαστε περήφανοι και συγκινημένοι γιατί πριν από 5,5 χρόνια, το καλοκαίρι του 2015 υποδεχθήκαμε στην Οικογένεια του Προμηθέα και στο σχεδόν νεοσύστατο πρότυπο πρόγραμμα αθλητικών υποτροφιών «ΝΟΥΣ» ένα 12χρονο παιδί από τα Ιωάννινα. Μετά από χρόνια σκληρής δουλειάς με τους προπονητές και τους συναθλητές του, μετά από άπειρες ώρες προπόνησης, μελέτης και αγώνων, μετά από μία σειρά ρεκόρ τόσο στο ελληνικό όσο και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ καμαρώνουμε ένα ταλαντούχο έφηβο, που ανοίγει τα φτερά του και κυνηγάει τα μπασκετικά όνειρά του.

Κατακτήσαμε μαζί μετάλλια στα πανελλήνια πρωταθλήματα Παίδων κι Εφήβων, σε είδαμε να πρωταγωνιστείς στην «Ευρωλίγκα των μικρών» με ρεκόρ πόντων, να γίνεσαι ο νεότερος που αγωνίζεται βασικός και σκοράρει στο ελληνικό πρωτάθλημα, το BCL και το EuroCup. Κυρίως, όμως, σε είδαμε να μεγαλώνεις, να ωριμάζεις και να δουλεύεις ασταμάτητα, σε ζήσαμε στην παρέα με τους συναθλητές και συμμαθητές σου και σε είδαμε να διδάσκεσαι από τους προπονητές σου και να προοδεύεις. Να ενσαρκώνεις έτσι, όσα οραματιζόμασταν όταν εμπνεόμασταν το πρόγραμμα «ΝΟΥΣ» για να λειτουργήσεις, πλέον, ως πρότυπο, για τα νεότερα παιδιά του προγράμματος.

Λευτέρη, θα είσαι πάντα ένα μέλος της μεγάλης Οικογένειας του Προμηθέα!

Απ’ όλους στον Σύλλογο, Διοίκηση, προπονητές και μέλη του staff, συναθλητές και φιλάθλους σου ευχόμαστε: Καλή Συνέχεια!

Κράτα μέσα σου πάντα αναμμένη την “προμηθεϊκή” φλόγα της αγάπης για το μπάσκετ και τη σκληρή δουλειά!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected