Αθλήματα

Πανηγυρικά στους «16» του EHF European Cup η ΑΕΚ

Υποκλίθηκε στην ανωτερότητα και την ποιότητα της ΑΕΚ η Πρίστινα.

Η Ένωση είναι και επίσημα στους «16» του EHF European Cup, συντρίβοντας στο ΟΑΚΑ, όπου αγωνίστηκε ως τυπικά φιλοξενούμενη, την ομάδα από το Κόσοβο με 41-8. Είναι να αναρωτιέται κανείς πόση έκταση θα είχε πάρει η διαφορά στο σκορ, αν οι κιτρινόμαυροι είχαν αγωνιστικό ρυθμό.

Όπως αναφέρει το e-handball, η ομάδα του Δημητρούλια αγωνίστηκε χωρίς τον Τζηρά που προφυλάχθηκε λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό (αύριο θα υποβληθεί σε εξετάσεις) και τους Κοσάνοβιτς και Μυλωνά. Αντίθετα, αγωνίστηκαν οι νεαροί Στάθης, Κοτσιώνης και Μπαμπατζανίδης που είχαν εξαιρετική απόδοση. Ο Κοτσιώνης, μάλιστα, ήταν πρώτος σκόρερ με 8 γκολ.

Για την εξέλιξη του ματς δεν υπάρχουν πολλά που μπορεί να ειπωθούν καθώς η Ένωση ήταν εντυπωσιακή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο στην αντίπαλο. Μοναδικό αρνητικό ήταν η μπλε κάρτα που δέχθηκε ο Πλάθα, που κινδυνεύει να χάσει το επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Μέσα στην εβδομάδα η ΑΕΚ θα μάθει τον αντίπαλό της στην επόμενη φάση.

ΠΡΙΣΤΙΝΑ-ΑΕΚ 8-41

Πρίστινα (Καμπάσι): Μπεκιράι, Ραμαντάνι, Ντουγκολί 1, Κουλέτα, Αμπάζι, Μπαϊκινόφκι 2, Γιούκα 3, Σαμπάνι 1, Κούρι, Σούλα, Αντέμι, Αγκούσι, Κιούσι, Μπεσίρι, Βισόκα 1, Μουσταφά

ΑΕΚ (Δημητρούλιας):Μπαόυερ, Αραμπατζής 3, Δομπρής 4, Λέμος 5, Νικολαΐδης 3, Ρέινα 5, Στάθης 2, Μπαμπατζανίδης, Πλάθα 1, Φλορίδο, Κοτσιώνης 8, Παπαδιονυσίου 3, Αραπακόπουλος 1, Καλόμοιρος 1, Μπουνέτα, Κεδέρης 5

Διαιτητες: Μανέα/Ιλιέσκου
Δίλεπτα: 2/0 Πέναλτι:0/0- 5/5

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected