Κατηγορίες
Basket

Ένσταση τελικά από τον Κολοσσό Ρόδου για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Μπορεί αρχικά να φάνηκε η απροθυμία του Κολοσσού Ρόδου να καταθέσει ένσταση για την τελευταία φάση του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, εντούτοις σήμερα ενημέρωσε με επίσημη ανακοίνωση πως προχώρησε με τη διαδικασία.

Αναλυτικά :

«O Κολοσσός H Hotels ενημερώνει πως τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου κατέθεσε ένσταση ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ με αφορμή την παράβαση που δεν καταλογίστηκε, αλλά είδε όλη η Ελλάδα, στα 6,1’’ πριν τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και καταδίκασε την ομάδα μας στην ήττα με σκορ 85-84, για την 8η αγωνιστική της Basket League.

Μέσω της ένστασης ζητούμε να παιχτούν ξανά τα εναπομείναντα 6,1’’ της συγκεκριμένης αναμέτρησης, με την κατοχή της μπάλας να είναι υπέρ του Κολοσσού H Hotels.

Δεχόμαστε, επίσης, στο πνεύμα του αθλητικού ιδεώδους που επέδειξε ο ΠΑΟΚ στην ανακοίνωσή του στις 11/12, να επαναληφθεί ολόκληρος ο αγώνας καθώς «Οι αγώνες πρέπει να κρίνονται στα γήπεδα και μόνο σε αυτά και από τις αποφάσεις των πραγματικών πρωταγωνιστών του αθλητισμού, δηλαδή των αθλητών. Εμείς δεν ζητήσαμε ποτέ να πάρουμε παιχνίδι στα χαρτιά. Ζητήσαμε απόδοση δικαιοσύνης και μόνο».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected