Κατηγορίες
Διάφορα

Ο 7χρονος ήρωας έσωσε την μικρή του αδερφή από τις φλόγες (vid)

Ένα αγόρι μόλις 7 ετών έδειξε ιδιαίτερο θάρρος και έσωσε την αδερφή του από πυρκαγιά στο σπίτι που διέμενε η οικογένειά του.

Η οικογένεια κοιμόταν όταν ξύπνησαν από την μυρωδιά του καπνού, καθώς το σπίτι τους είχε τυλιχτεί στις φλόγες από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Οι γονείς μπήκαν στο δωμάτιο που κοιμόταν ο 2χρονος Elijah και ο Eli και είδαν ότι ήταν ασφαλείς. Ωστόσο, η 22 μηνών κόρη τους, Erin, είχε εγκλωβιστεί στην κούνια της.

«Ο καπνός και η φωτιά ήταν τόσο πυκνοί και δεν υπήρχε κανένας τρόπος να φτάσω σε αυτήν», περιγράφει ο πατέρας των παιδιών, Chris Davidson. «Σκεφτήκαμε να τη βγάλουμε με κάποιο τρόπο από το παράθυρο, αλλά δεν μπορούσα να πατήσω κάπου για να φτάσω μέχρι εκεί. Έτσι, σήκωσα στα χέρια μου τον Eli, ο οποίος μπήκε από το παράθυρο στο δωμάτιό της και την έβγαλε από την κούνια της. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο περήφανοι γι’ αυτόν», εξήγησε ο πατέρας. «Έκανε κάτι που δεν θα τολμούσε ούτε ένας μεγάλος άνδρας».

Η πράξη του μικρού Eli ήταν σωτήρια καθώς, λίγα λεπτά αργότερα η φωτιά εξαπλώθηκε σε όλο το σπίτι. «Νόμιζα πως δεν θα μπορούσα να το κάνω, αλλά μετά είπα στον μπαμπά μου ότι μπορώ να τα καταφέρω. Φοβόμουν, αλλά δεν ήθελα να πεθάνει η αδερφή μου», είπε ο Eli.

το βίντεο δημοσίευσε το pronews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected