Κατηγορίες
Διάφορα

ΕΔΩ θα δείτε το “Focus” με τον Αντώνη Μπλατσιώτη από τη Γερμανία (vid)

Το “τρένο” του Focus επιστρέφει στην Ευρώπη και μετά το ταξιδάκι του στις ΗΠΑ, κάνει στάση στη Γερμανία και συγκεκριμένα τη Στουτγκάρδη.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας Αντώνης Μπλατσιώτης, με καταγωγή από τη Βέροια, είναι σήμερα στην παρέα μας, για να συζητήσουμε την κατάσταση που επικρατεί αυτή την περίοδο στη Γερμανία αλλά και γενικότερα για το περιβάλλον στο οποίο ζει και εργάζεται ένας Έλληνας στη χώρα με διαχρονική παράδοση στη μετανάστευση.

Αναφερόμαστε στις επενδύσεις που προχωρά ο ίδιος και η εταιρία του στην Ελλάδα, για το αν απασχολεί συμπατριώτες μας στις επιχειρήσεις του, όπως επίσης και αν το lockdown έχει επηρεάσει την οικονομική κατάσταση στη χώρα.

Στα χαρακτηριστικά στοιχεία της συνέντευξης η αναφορά στον κατώτατο μισθό στη Γερμανία, που έχει οριστεί στα 1.300€ αλλά σταδιακά σημειώνει αύξηση ανάλογα και την ειδίκευση, για το ότι ως κράτος λειτουργεί ευεργετικά για τις επενδύσεις αλλά και το ποιες είναι οι επενδύσεις της εταιρίας του στην Ελλάδα, καθώς το θεωρούσε χρέος του να κάνει το επιχειρηματικό άνοιγμα στη χώρα μας και ειδικά στη Βέροια απ όπου κατάγεται.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected