Κατηγορίες
Διάφορα

Ουρές έξω από εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη για δωρεάν γεύματα (photos+vid)

Πάνω από 40 επιχειρηματίες της εστίασης ένωσαν τις δυνάμεις τους για να μοιράσουν εκατοντάδες γεύματα αγάπης σε άπορους και άστεγους σήμερα παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Οι ουρές που σχηματίστηκαν έξω από εστιατόριο της Πολίχνης ήταν τεράστιες με κόσμο που πήγε στο σημείο ακόμα και από την άλλη άκρη της πόλης. «Έρχονται ακόμα και από μακριά για να φάνε. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς. Πολλοί από αυτούς δεν έχουν και που να πάνε για να φάνε το φαγητό που τους δίνουμε» δήλωσε ο Στέφανος Σαράτσης, τονίζοντας πως σήμερα θα δοθεί φαγητό σε όποιον επισκεφτεί το κατάστημα.

«Τα γεύματα μας είναι πάνω από 100 ημέρα αλλά σήμερα βλέπω θα έχουμε πολλά περισσότερα λόγω προσέλευσης. Θα ικανοποιηθούν όλοι» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σαράτσης.

Πολλοί γνωστοί επιχειρηματίες της πόλης έδιναν τις σακούλες με τα γεύματα αγάπης στους πολίτες και ευχήθηκαν «καλή χρόνια».

«Σήμερα τελευταία ημέρα του 2020 αφήνοντας στην άκρη τα προβλήματα που μας έφερε αυτή η χρονιά, ενωθήκαμε και ετοιμάσαμε ένα πολύ πλούσιο εορταστικό τραπέζι. Παρόλα τα προβλήματα η Θεσσαλονίκη και ο κλάδος της εστίασης που τόσα έχει υποστεί είναι αγαπημένος, ενωμένος και μια αγκαλιά».

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected