Γ Εθνική / Τοπικά

Εντυπωσιακό : To ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Αχαΐας στο δικό σας Playstation!

Συμπληρώνονται δύο μήνες χωρίς ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην Αχαΐα, με την πανδημία του Covid-19 και το lockdown στην χώρα να μας έχει στερήσει το χόμπι μας και αυτό που όλοι όσοι ασχολούμαστε με τον αθλητισμό.

Σε μια κίνηση να «γλυκάνει» λίγο τον πόνο όλων μας και να σας δώσει την ευκαιρία να ξαναζήστε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έστω και «εικονικά», το PatraGoal.Gr δημιουργεί το Option File Patch για το PES 2021 Season Update στο PS4. Μια κίνηση που ξανακάναμε δύο χρόνια πριν και αγαπήθηκε, αλλά που αυτή την φορά έρχεται πολύ πιο δυνατή και με ένα αποτέλεσμα εξαιρετικά πολύ πιο φαντασμαγορικό.

Το Option File περιλαμβάνει 20 ομάδες της περιοχής που διαγωνίζονται σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Super Cup, με τις τρείς επίσημες εμφανίσεις τους και τα πραγματικά ρόστερ ποδοσφαιριστών και προπονητών, σε πολλούς από αυτούς με τα χαρακτηριστικά τους στο γήπεδο.

Μεγάλη έκπληξη για όλους τους φίλους αποτελεί ότι ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται η Παναχαϊκή με τις επίσημες εμφανίσεις της και το πλήρες ρόστερ της, με την οποία θα έχετε την δυνατότητα να αγωνιστείτε στις τρεις διοργανώσεις που περιλαμβάνονται και όχι μόνο.

Εννοείται ότι για να εγκαταστήσετε το Option File θα πρέπει να έχετε στην κατοχή σας το επίσημο PES 2021 Season Update για PS4.

Προτείνεται να διαγωνιστείτε στο επίπεδο «Super Star» ή «Θρύλος», όπου πραγματικά οι μάχες θα είναι δύσκολες και εντυπωσιακές. Το Option File εμπνεύστηκε και σχεδίασε σε συνεργασία με το Patragoal.Gr o Κώστας Αγοράκης

Οι ομάδες που αναλυτικά βρίσκονται στο Option File είναι οι εξής :

SUPER LEAGUE 2 : Παναχαϊκή

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ : Αχαϊκή, Διαγόρας Βραχνεΐκων, Θύελλα Πατρών

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Ατρόμητος Πατρών, ΑΠΣ Πάτραι, Νίκη Προαστίου, Αετός Πατρών, ΑΕ Πάτρα 2005, Κεραυνός Αγίου Βασιλείου, Άρης Πατρών, Δόξα Παραλίας, Αχαϊός Σαραβαλίου, Καλάβρυτα, Αετός Ρίου, Πήγασος, Εθνικός Πατρών, Πανμοβριακός

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Απόλλων Εγλυκάδας

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Αστέρας Λεοντίου

Το Option File μπορείτε να το κατεβάσετε από το παρακάτω link, ενώ ακολουθούν οι αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης επάνω στο ήδη υπάρχων PES 2021 Season Update που θα πρέπει να έχετε στην κατοχή σας.

LINK ΓΙΑ DOWNLOAD εδώ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected