Κατηγορίες
Basket

Συνέχεια στις νίκες για τους Bucks, με 25 πόντους από τον Giannis (vids)

O Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε 25 πόντους κι οδήγησε τους Μπακς σε μία ακόμα νίκη επί τους Πίστονς, 130-115, αλλά περισσότερο θα θυμούνται οι περισσότεροι τη διαμαρτυρία των δύο ομάδων παρά το αποτέλεσμα που μάλλον τιμητικό ήταν για το Ντιτρόιτ…

Με το που ξεκίνησε ο αγώνας, οι παίκτες των ομάδων γονάτισαν εις ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μη απαγγελία κατηγοριών στον λευκό αστυνομικό που πυροβόλησε τον Τζέικομπ Μπλέικ, στην πόλη Κενόσα, 20 λεπτά από το Μιλγουόκι. Όταν είχε συμβεί τον Αύγουστο, οι Μπακς είχαν μποϊκοτάρει τον 5ο αγώνα τους με τους Μάτζικ για τα πλέι οφ και τώρα ακολουθεί νέος κύκλος διαμαρτυρίας.

Ο Γιάννης πέταξε την μπάλα εκτός γηπέδου μετά το τζάμπολ κι οι παίκτες γονάτισαν για επτά δευτερόλεπτα, όσες φορές πυροβολήθηκε ο Μπλέικ. Στη συνέχεια η κατοχή πήγε στους Πίστονς και μετά την επαναφορά της μπάλας, επαναλήφθηκε το ίδιο.

Η συνέχεια ανήκει στην αγωνιστική δράση, στην οποία οι Μπακς δεν είχαν πρόβλημα να κερδίσουν τους Πίστονς για δεύτερη φορά σε τρία βράδια. Ο Γιάννης μέτρησε 25 πόντους (8ρ., 4ασ.) με 8/15 σουτ και 8/14 βολές σε 29 λεπτά, ενώ ο Κρις Μίντλετον είχε 23 με 4/5 τρίποντα.

Οι Μπακς προηγήθηκαν με 44-33 στο πρώτο 12λεπτο και με 82-56 στο ημίχρονο! Η διαφορά έφτασε ακόμα και τους 34 πόντους στην τρίτη περίοδο πριν χαλαρώσει η κατάσταση.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε για 12 λεπτά και πέτυχε οκτώ πόντους με 4/4 σουτ.

Αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη νίκη για τους αήττητους στο Μιλγουόκι (4-0) Μπακς, που μετράνε εννιά σερί επιτυχίες κατά των Πίστονς σε αγώνες κανονικής περιόδου.

Ο Μπρουκ Λόπεζ μέτρησε 17 για το Μιλγουόκι που ανεβαίνει βαθμολογικά (5-3), ενώ ο Μπόμπι Πόρτις πρόσθεσε 16 και 10 ριμπάουντ από τον πάγκο του Μπαντενχόλζερ.

Οι Πίστονς έπαιξαν χωρίς τον ρούκι Κίλιαν Χέιζ και έχασαν στον “άσο” με τραυματισμό και τον Ντέρικ Ρόουζ που αγωνίστηκε για μόλις 11 λεπτά (10π.)

Για μία ακόμα φορά ο Τζέραμι Γκραντ ήταν ο κορυφαίος τους παίκτης με 31 πόντους κι ο ρούκι Σαντίκ Μπέικ πρόσθεσε 20 και 10 ριμπάουντ με 6/10 τρίποντα.

Οι Πίστονς έπεσαν στο 1-7, κάτι που… φαινόταν από την αρχή έτσι παράδοξα που διαμόρφωσαν το ρόστερ τους.

*με στοιχεία από το eurohoops.net

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected