Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

H EΠΟ κατακύρωσε αγώνα Γ Εθνικής και επέβαλε αφαίρεση τριών βαθμών!

Μπορεί το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής να βρίσκεται σε αναστολή και μάλιστα χωρίς κάποιο σημάδι επανέναρξης, ωστόσο στην ΕΠΟ υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες.

Όπως ανακοίνωσε πριν λίγο η Πειθαρχική Επιτροπή, ο αγώνας ΠΑΣ Πρέβεζα-Αναγέννηση Άρτας για την 3η αγωνιστική του 5ου ομίλου, που έληξε με νίκη των γηπεδούχων (1-0), κατακυρώνεται υπέρ των φιλοξενούμενων και επιβάλλεται αφαίρεση τριών βαθμών από τους «κιτρινόμαυρους».

Θυμίζουμε πως η ομάδα της Άρτας είχε καταθέσει ένσταση για λιγότερους «μικρούς» στην 11άδα από πλευράς ΠΑΣ, υποστηρίζοντας πως στο 31ο λεπτό αντικαταστάθηκε ο Σακκάς αλλά όχι με ποδοσφαιριστή κάτω των 20 ετών, κάτι το οποίο έγινε στο 36′, με νέα αλλαγή από πλευράς γηπεδούχων.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ :

«Η Πειθαρχική Επιτροπή επέβαλε στον ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 2016: α) απώλεια του αγώνα Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας με τον ΓΑΣ Αναγέννηση Άρτας 1960 που διεξήχθη την 01/11/2020 και κατακύρωση αυτού υπέρ του ενιστάμενου σωματείου με τέρματα τρία έναντι μηδενός (3-0) β) αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος και γ) χρηματική ποινή εξακοσίων (600,00) ευρώ.»