Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τεράστια ανατροπή για τη Γκλάντμπαχ, δε “μάσησε” από το ξεκίνημα της Μπάγερν! (βαθμολογία)

Μια πολύ μεγάλη νίκη με ανατροπή πέτυχε η Γκλάντμπαχ, που είδε τη Μπάγερν να προηγείται στο 26′ με δύο γκολ διαφορά αλλά στο τέλος να είναι αυτή που φεύγει από το Borussia-Park με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η ομάδα του Χανς-Ντίτερ Φλικ ξεκίνησε ιδανικά καθώς μέσα σε πέντε λεπτά (21′-26′) πέτυχε δύο τέρματα με τους Λεβαντόφσκι (πέναλτι) και Γκορέτσκα, ωστόσο στο 35′ η Γκλάντμπαχ έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, χάρη στο γκολ του Γιόνας Χόφμαν.

Μάλιστα, οι “πράσινοι” έφεραν το ματς στα ίσια πριν την ανάπαυλα, χάρη στον ίδιο παίκτη, που δέχτηκε την ασίστ του Στιντλ.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, η Μπορούσια έκανε την ολική ανατροπή με γκολ του Φλοριάν Νοϊχάους, που έμελλε να είναι και αυτό που ολοκλήρωσε τον θρίαμβο για την ομάδα του Μάρκο Ρόζε.

Συνθέσεις

Γκλάντμπαχ : Σόμερ, Μπενσεμπαϊνί (89′ Γιάντσκε), Λάινερ, Ελβεντί, Γκίντερ, Χόφμαν (89′ Φεντλ), Ζακάρια (74′ Χέρμαν), Κράμερ, Νοϊχάους, Στιντλ (82′ Γουλφ), Εμπολό

Μπάγερν Μονάχου : Νόιερ, Παβάρ, Ντέιβις, Σούλε, Αλάμπα, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Σανέ, Ντάγκλας Κόστα (68′ Κομάν), Μίλερ, Λεβαντόφσκι

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής :

Παρασκευή 8/1 

Γκλάντμπαχ – Μπάγερν Μονάχου  3-2

Σάββατο 9/1

Λεβερκούζεν – Βέρντερ Βρέμης (16.30)
Σάλκε – Χοφενχάιμ (16.30)
Μάιντς – Άιντραχτ Φραγκφούρτης (16.30)
Ουνιόν Βερολίνου – Βόλφσμπουργκ (16.30)
Φράιμπουργκ – Κολωνία (16.30)
Λειψία – Ντόρτμουντ (19.30)

Κυριακή 10/1 

Άουγκσμπουργκ – Στουτγκάρδη (16.30)
Αρμίνια Μπίλεφελντ – Χέρτα Βερολίνου (19.00)

Η βαθμολογία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected