Κατηγορίες
Αθλήματα

Δεν τα κατάφεραν Παναγιωτίδου και Σακελλαρίδη

Η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου ολοκλήρωσε την πολύ καλή εβδομάδα της στο Βελιγράδι της Σερβίας, φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά του Bozicni Turnir της Tennis Europe.

Όπως αναφέρει το tennisnews, μετά από δυο νίκες στην εβδομάδα, η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου γνώρισε την ήττα από τη Ρουμάνα Eva Maria Ionescu, Νο.1 στο ταμπλό, Νο.28 στα 14άρια στην Ευρώπη και Νο.236 στη συνολική κατάταξη της Tennis Europe, με 6-3, 6-2.

Ήταν μια πολύ δύσκολη αποστολή για την Αλεξάνδρα, που έκανε μια καλή προσπάθεια και σ’ αυτόν τον αγώνα.

Προηγουμένως, η 13χρονη Ελληνίδα τενίστρια κέρδισε τη Σέρβα Elena Milutinovic με 6-3, 6-3 και την Ουγγαρέζα Melinda Biro με 6-3, 7-5, για να προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης της 3ης κατηγορίας U14 της Tennis Europe.

Ήττα στα τρία σετ για τη Σακελλαρίδη

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη έκανε μια καλή προσπάθεια ενάντια στην Andreea Prisacariu, Νο.6 στο ταμπλό, αλλά ηττήθηκε στα τρία σετ και έμεινε εκτός προημιτελικών στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων της Αττάλειας. Στη φάση των “16” ολοκλήρωσε την πορεία του και ο Στέφανος Σακελλαρίδης.

Η Σακελλαρίδη ηττήθηκε από την Ρουμάνα Prisacariu, No.34 στην παγκόσμια κατάταξη της ITF και Νο.673 στην κατάταξη της WTA, με 4-6, 6-2, 6-1, έπειτα από 2,5 ώρες μάχης για μια θέση στα προημιτελικά του χωμάτινου τουρνουά των 15.000 δολαρίων της Αττάλειας.

Η Σακελλαρίδη, η οποία στα 17 της βρίσκεται στο Νο.766 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, είχε κερδίσει στον 1ο γύρο του τουρνουά και στον πρώτο της αγώνα γι’ αυτή τη σεζόν τη Ρουμάνα Ioana Zvonaru με 6-1, 6-2.

Ο αδερφός της, Στέφανος Σακελλαρίδης, έδωσε επίσης έναν πολύ δυνατό αγώνα για τον 2ο γύρο του τουρνουά των ανδρών, γνωρίζοντας την ήττα από τον Αργεντινό Pedro Cachin, No.3 στο ταμπλό και Νο.370 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, με 6-2, 6-1.

Ο 16χρονος Στέφανος προκρίθηκε για 1η φορά στην καριέρα του σε κυρίως ταμπλό επαγγελματικής διοργάνωσης αυτή την εβδομάδα και κατάφερε μάλιστα στην πρώτη του αναμέτρηση να κερδίσει τον Βέλγο Alexander Hoogmartens με 7-5, 6-3.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected