Κατηγορίες
Basket

Άνετη νίκη για τους Bucks, επέστρεψε ο Giannis (vids)

O Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε μετά τον ελαφρύ τραυματισμό του και με 22 πόντους οδήγησε τους Μπακς στη νίκη με 121-99 επί των Μάτζικ στο Ορλάντο, παρουσία 3.248 θεατών…

Όπως αναφέρει το eurohoops, οι Μπακς χρειάστηκαν μία δυνατή τέταρτη περίοδο όπου έκαναν τη διαφορά με επί μέρους σκορ 35-17, διάστημα στο οποίο έπαιξε σημαντικό ρόλο ο Γιάννης. Φορτωμένος με φάουλ από νωρίς – έπαιξε συνολικά 27 λεπτά- ο Γιάννης επανήλθε δριμύτερος και ξεκίνησε με ένα τρίποντο την τελική επίθεση των Μπακς αμέσως μετά ένα εντυπωσιακό κάρφωμα του Άαρον Γκόρντον μπροστά του.

Ο Γκόρντον (21π., 8ασ.) μείωσε με αυτήν την ενέργεια σε 88-86, αλλά ο Γιάννης απάντησε αμέσως με τρίποντο κι ακολούθησε ακόμα ένα του Μπόμπι Πόρτις που έκανε εξαιρετική εμφάνιση από τον πάγκο (20π. με 9/13 σουτ).

Οι Μπακς “έτρεξαν” ένα σκορ 22-2 και το ματς οδηγήθηκε σε μία εύκολη νίκη απέναντι στους ελλιπείς (χωρίς Φουλτζ, Φουρνιέ) Μάτζικ που μέτρησαν τρίτη σερί ήττα και έπεσαν στο 6-5. Το Μιλγουόκι ανέβηκε στο 7-4 κι έπιασε τους Σίξερς στη δεύτερη θέση της Ανατολής (πρώτοι οι Σέλτικς με 7-3), σε μία από τις κορυφαίες, γνώριμες για αυτούς θέσεις τα τελευταία χρόνια.

Ο Γιάννης είχε 8/16 σουτ με 2/4 τρίποντα και 4/7 βολές, ενώ γέμισε τη στατιστική του με έξι ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ και δύο μπλοκ.

Ο Κρις Μίντλετον μέτρησε 20 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ 14 έβαλε από τον πάγκο ο Μπριν Φορμπς με 3/4 τρίποντα. Να που μία φορά ο πάγκος των Μπακς διακρίθηκε.

Μια και είπαμε για τα τρίποντα του Φορμπς, οι Μπακς είχαν μόλις 7/24 τρίποντα στις τρεις πρώτες περιόδους, αλλά στην τελευταία πέτυχαν έξι, γεγονός που τους βοήθησε.

Ο Νίκολα Βούτσεβιτς ήταν ο κορυφαίος των Μάτζικ με 28 πόντους και 13 ριμπάουντ αλλά το πρόβλημα τους αυτήν την εποχή είναι η περιφέρεια τους αφού για την ώρα δεν παίζουν τα δύο βασικά τους γκαρντ, Φουλτζ και Φουρνιέ, με τον πρώτο να χάνει την υπόλοιπη χρονιά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected