Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

H πρώτη απόπειρα του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στην προπονητική!

Νέο «κεφάλαιο» στο ποδόσφαιρο ανοίγει ο άλλοτε επιθετικός του ΠΑΟΚ Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, καθώς αναλαμβάνει χρέη προπονητή της Ετάρ Βέλικο, ομάδα της χώρας του.

Το 2019 ο πρώην σταρ του βουλγαρικού ποδοσφαίρου «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και από εδώ και πέρα θα δοκιμάσει την τύχη του ως προπονητής.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, σταρ θα προπονήσει την Ετάρ, η οποία δεν έχει ξεκινήσει καλά μιας και βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος Βουλγαρίας, έχοντας μαζέψει 11 βαθμούς σε 16 παιχνίδια.

Ο Βούλγαρος σταρ δεν θα είναι μόνος του στον πάγκο καθώς θα έχει στο πλευρό του και τον προπονητή, Άλεξ Τομάς, ο οποίος σε πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε πως «ο Μπερμπάτοφ πρόκειται να δουλέψει χωρίς να πληρώνεται, απλώς για να αποκτήσει εμπειρία στους πάγκους και να βελτιώσει τις τεχνικές αρετές των επιθετικών».

Από την άλλη ο πρόεδρος της Ετάρ, Ντέγιαν Κουζντόφ δήλωσε ότι «ο Μπερμπάτοφ θα αρχίσει να δουλεύει με την ομάδα τις επόμενες ημέρες. Θέλει να βοηθήσει το κλαμπ να ξεφύγει από τον υποβιβασμό. Θεωρεί πως η Ετάρ είναι μία καλή αρχή για τον ίδιο στην προπονητική».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected