Κατηγορίες
Basket

Ρεσιτάλ μπάσκετ Αντετοκούνμπο, νίκη κόντρα στους Pistons (vid)

O Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι, πέτυχε το 20ο τριπλ νταμπλ της καριέρας του και οδήγησε τους Μπακς σε ακόμα έναν… περίπατο κατά των Πίστονς μέσα στο Ντιτρόιτ…

Όπως αναφέρει το eurohoops, οι Μπακς νίκησαν με 110-101, αλλά παρά τη μονοψήφια διαφορά δεν απειλήθηκαν καθόλου μέσα στο παιχνίδι, παίρνοντας από το ημίχρονο διαφορά.

Ο Γιάννης είχε 22 πόντους με 7/15 σουτ (2/5 τρίποντα και 6/10 βολές, ενώ πρόσθεσε 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ σε 33 λεπτά συμμετοχής!

Για να ολοκληρώσει το πλήρες του παιχνίδι, ο Γιάννης έκλεψε δύο κατοχές των Πίστονς και μπλόκαρε τρία σουτ! Ήταν το δεύτερο τριπλ νταμπλ της σεζόν για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αλλά το πρώτο που συνοδεύτηκε με νίκη. Ισοφάρισε παράλληλα το ρεκόρ σεζόν του στις ασίστ.

Αυτή ήταν η τρίτη νίκη των Μπακς επί των Πίστονς μέσα σε ένα μήνα!

Η διαφορά έγινε από το ξεκίνημα, χάρη στα τρίποντα των Μπακς. Ο Μπρουκ Λόπεζ ξεκίνησε με τρία στην πρώτη περίοδο (κι εκεί έμεινε), όταν το Μιλγουόκι είχε 7/11 εύστοχα. Τέλειωσε το ματς με 19/43. Οι Μπακς προηγήθηκαν με 27-13, η διαφορά πήγε και στο +23 στο πρώτο μέρος. Διάστημα στο οποίο οι Μπακς είχαν 11 τρίποντα και οι Πίστονς εννιά… συνολικά εύστοχα σουτ εντός πεδιάς.

Ο Τζρού Χόλιντεϊ έβαλε 21 πόντους με 8/13 σουτ (5 ασίστ), ενώ ο Μπριν Φορμπς πρόσθεσε 13 με 3/4 τρίποντα. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε για τέσσερα λεπτά χωρίς να γράψει κάτι στη στατιστική του. Χαμηλά έμεινε ο Κρις Μίντλετον που πέτυχε μόλις 12 πόντους

Όαση για μία ακόμα φορά για τους Πίστονς ήταν ο Τζέραμι Γκραντ που μέτρησε 22 πόντους, ενώ 18 έβαλε ο Σβι Μίχαλιουκ. Ο Μπλέικ Γκρίφιν έμεινε στους 12 ((6ασ.), ενώ δεν αγωνίστηκε ο Ντέρικ Ρόουζ.

Οι Μπακς ανέβηκαν στο 8-4 με τρίτη σερί νίκη, έφτασαν στην κορυφή της Ανατολής μαζί με τους Σέλτικς και τους Σίξερς, ενώ το Ντιτρόιτ έπεσε στο 2-9

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected