Football League

Αφιέρωσε το γκολ στον πατέρα του που έφυγε από την ζωή ο Ευθυμίου (vid)

Η ποδοσφαιρική καριέρα του Βασίλη Ευθυμίου δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Από το όνειρο του ΠΑΟΚ (πρώτος σε συμμετοχές, 44 τoν αριθμό στις ομάδες νέων του Δικέφαλου) επέστρεψε στην Πρέβεζα κακήν κακώς καθώς ο πατέρας του έφυγε από την ζωή πριν 3 χρόνια.

Δεν είναι και λίγο πράγμα να διακόπτεται βίαια το όνειρο σου. Αλλά η ανάγκη να βρίσκεται κοντά στην μητέρα του ήταν μεγαλύτερη από το ποδόσφαιρο.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός βρήκε αποκούμπι στην Ηγουμενίτσα και στην ομάδα του Θεσπρωτού. Εκεί έδειξε με άνεση το ποδοσφαιρικό του ταλέντο. “Θα πανηγυρίσουμε με τα Τρίκαλα” είχε δηλώσει ως παίκτης των “κιτρινόμαυρων” πέρσι, αλλά δεν τα κατάφερε παρά το γεγονός ότι βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα καθώς οι “κυανέρυθροι” δεν είχαν όρεξη για αστεία.

Ωστόσο μπήκε στο μπλοκάκι του Σαμολαδά και μάλιστα βρέθηκε από τους πρώτους στο μεταγραφικό στόχαστρο των Τρικάλων, δικαιώνοντας τον γενικό διευθυντή του ΑΟΤ με το “καλημέρα”. Μπήκε στο ματς στο 65΄και στο 78΄έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Παναχαϊκής.

Όπως αναφέρει το goal-trikala, το γκολ το πανηγύρισε έξαλλα δείχνοντας τον ουρανό. Εκεί βρίσκεται ο πατέρας του που τον καμαρώνει, αφιερώνοντας του το γκολ. Την ίδια ώρα στα Τρίκαλα και σε όλη την Ελλάδα οι απανταχού Σακαφλιάδες “ξέσπασαν” με ένα μακρόσυρτο γκολ.

Μάλιστα ο σκόρερ του ΑΟΤ έψαξε τον Σαμολαδά στον πάγκο. Όχι τυχαία. Είναι ο άνθρωπος που του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Super League 2. Από την πλευρά μας, ευχόμαστε να είναι γερός και να συνεχίσει σε αυτό το μοτίβο.

Θράσος έχει και ταλέντο και ευκαιρίες θα πάρει γιατί είναι σίγουρο πως θα συνεχίσει να είναι προσγειωμένος και να δουλεύει σκληρά.

το γκολ στο 3.15 του βίντεο :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected