Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 2

Νικηφόρο ξεκίνημα για τον Ιωνικό στη Super League 2

Με τον πλέον ιδανικό τρόπο ξεκίνησε τη σεζόν στη Super League 2 ο Ιωνικός.

Η ομάδα της Νίκαιας πέρασε νικηφόρα από το Παγκρήτιο, όπου και επικράτησε με 1-0 του Εργοτέλη, στην (αργοπορημένη) πρεμιέρα της φετινής σεζόν.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 5ο μόλις λεπτό ο Κάστρο (μετά από σέντρα του Μουστάκη), ο οποίος και…άνοιξε λογαριασμό με την κυανόλευκη φανέλα.

Οι νεοφώτιστοι ήταν καλύτεροι στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα και στη συνέχεια η ομάδα της Κρήτης ισορρόπησε και βγήκε με αξιώσεις στην εστία του Ιωνικού.

Ωστόσο, η πρώτη καλή φάση για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο 49′ όταν την κεφάλια του Τσέλιου μπλόκαρε ο Αναγνωστόπουλος.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό μάλιστα, ο Εργοτέλης είχε μια ακόμη πιο κλασική ευκαιρία όταν η εκτέλεση φάουλ του Σερβιλάκη βρήκε το δοκάρι του Αναγνωστόπουλου.

Στο 58′ ο Μπρίτο έκανε τη σέντρα , η κεφαλιά του Μάναλη όμως κατέληξε άουτ και δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Κωστανάσιου να απειλήσει με τον ίδιο τρόπο.

Στο 73’ η ρπικίνδυνη κεφαλιά του Κόνρααντ για τον Εργοτέλη, κατέληξε άουτ, με τον νεοεισελθόντα ποδοσφαιριστή να έχει καλή στιγμή και στο 80′.

Στο 84′ ο Μπουτσάκης είχε την ευκαιρία του αγώνα για τους γηπεδούχους, καθώς σημάδεψε το δοκάρι και ενώ στο ριπλέι φαίνεται πως ο Αναγνωστόπουλος βρήκε ελάχιστα τη μπάλα.

Συνθέσεις

Εργοτέλης : Κατσιμήτρος, Σερβιλάκης (82′ Ποζατζίδης), Νεράλ (70′ Κατσούρι), Μπάτζιος, Πέιος, Τσέλιος, Μαζουλουξής, Αμπντουλαχί (70′ Μπουτσάκης), Πατρινός (63′ Κόνρααντ), Κωστανάσιος (82′ Μποτέ), Μανουσάκης

Ιωνικός : Αναγνωστόπουλος, Ομάρ, Μουστάκης, Κύργιας, Φουρλάνος, Κόρμπος, Γκοτσούλιας, Μπρίτο (58′ Ματσούκας), Μάναλης, Ρόλε (81′ Τιεντσέ), Ματίας Κάστρο

φωτ. athleticradio.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected