Κατηγορίες
Super League 2

Για «ποδοσφαιρικό πολιτισμό» μίλησε στη συνέντευξη τύπου ο Βασίλης Αργυρίου (vid)

Μετά ισοπαλία του Καραϊσκάκη Άρτας στην Ιεράπετρα ο Ημαθιώτης τεχνικός, Βασίλης Αργυρίου αναφέρθηκε στο ματς.

Αναλυτικά :

«Θέλω να ευχαριστήσω τον ΟΦ Ιεράπετρας για την άψογη φιλοξενία. Ποδοσφαιρικός πολιτισμός. Ευχαριστούμε πολύ τους ανθρώπους που μας φιλοξένησαν άψογα.

Σ’ ένα ημίχρονο έβλεπες δύο ομάδες να προσπαθούν σε ανοικτό ποδόσφαιρο να δημιουργήσουν φάσεις, γκολ και το κατάφεραν. Εμείς με συνδυαστικό ποδόσφαιρο και ο αντίπαλος με στημένες φάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μου κατάφερε να σταθεί χωρίς ν’ αφήσουμε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο να δημιουργήσει προϋπόθεση για να δεχτούμε γκολ. Αντίθετα, σε πολύ γρήγορη μετάβαση καταφέραμε να δημιουργήσουμε αρκετά προβλήματα, ώστε να πάρουμε το τρίποντο.

Θεωρώ ότι έπρεπε να βγούμε νικητές. Το τρίποντο θα μας βοηθούσε από πολλές απόψεις σ’ αυτό το σύντομο πρωτάθλημα. Και βαθμολογικά και ψυχολογικά. Είμαστε νεανική ομάδα που θα προσπαθεί σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη».

Για τη Football League:

«Το βιώσαμε στη Super League 2. Να δείξουμε σεβασμό στη Super League 2, στη Football League, στο ποδόσφαιρο. Ξέρουμε όλοι ότι το γήπεδο είναι υγεία. Πρέπει να γυρίσουν με όλα αυτά τα πρωτόκολλα που υπάρχουν, γιατί το πιο σημαντικό είναι η υγεία. Ξέρουμε όλοι ότι αν δεν υπάρξει το γήπεδο θα υπάρξει κάτι άλλο που δεν θα είναι χρήσιμο για κανέναν. Παρακαλάω να δούμε όλα τα πρωταθλήματα να ξεκινήσουν για να υπάρξει χαρά».

*απόδοση : FL News