Κατηγορίες
Διάφορα

ΕΠΟΣ! Αυτός πέταξε στο Παρίσι για να κάνει έκπληξη στη φίλη του κι αυτή στο Εδιμβούργο για να τον βρει!

Εδιμβούργο προς το Παρίσι για να κάνει έκπληξη στη φίλη του Σάλμα, ήξερε ότι ήταν μια μεγάλη, ρομαντική χειρονομία.

«Δεν ήθελα να γίνει σύγκριση με κάποια ταινία, ή οτιδήποτε άλλο», λέει ο ίδιος στο CNN Travel. Ωστόσο, όποιος έχει παρακολουθήσει κάμποσες ταινίες, γνωρίζει ότι μια ξαφνική επίσκεψη σε μια από τις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου, για να μην αναφέρουμε μια απροσδόκητη επανένωση στο αεροδρόμιο, υπήρξε η βάση για πολλές μεγάλες κινηματογραφικές στιγμές.

Ήταν τον Ιανουάριο του 2017 όταν ο Μακάφι ήταν ένας 23χρονος φοιτητής στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου. Πριν κλείσει το αεροπορικό του εισιτήριο, είπε στον συγκάτοικό του, Ανταμ Τζέκινς για την ιδέα που είχε. Ο Τζένκινς γέλασε, λέγοντάς του ότι ήταν ανόητο αλλά ρομαντικό. Τότε, ο Μακάφι τηλεφώνησε στον πατέρα του, ο οποίος του είπε ότι ήταν μια υπέροχη ιδέα, οπότε το έκανε: έκλεισε το αεροπορικό εισιτήριο.

Εν τω μεταξύ, η κοπέλα του, η 21χρονη τότε Σάλμα Σάαντε, επέστρεφε στο Εδιμβούργο από τη Βηρυτό. Η Σάλμα, που ταξίδευε μόνη της, είχε προγραμματίσει μια ημερήσια στάση στο Παρίσι. Ο φίλος της σκέφτηκε να της κάνει έκπληξη στο αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γκωλ.

Θεωρητικά, τι θα μπορούσε να πάει στραβά; Δεν υπήρχαν πολλές πτήσεις μεταξύ Βηρυτού και Παρισιού, οπότε ο νεαρός ήταν αρκετά σίγουρος ότι είχε εντοπίσει σε ποια βρισκόταν η σύντροφός του.

η συνέχεια στο iefimerida.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected