Διάφορα

Συναγερμός στο Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας, χιονοστιβάδα καταπλάκωσε 27χρονο σκιέρ

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας στα Γρεβενά, όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, χιονοστιβάδα καταπλάκωσε 27χρονο σκιέρ από τη Θεσσαλονίκη.

Ο σκιέρ απεγκλωβίστηκε λίγο αργότερα, έχοντας τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Γρεβενών, σύμφωνα με το kozanimedia.gr.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τρεις ακόμη σκιέρ που ήταν μαζί του και έχουν απεγκλωβιστεί, ενώ στο σημείο έφτασαν και άντρες της ΕΜΑΚ Γρεβενών. Nα σημειωθεί πως το Χιονοδρομικό Κέντρο είναι κλειστό λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό και οι σκιέρ ήταν εκτός των ορίων του κέντρου.

Στο μεταξύ την εβδομάδα που ξεκινά την 1η Φεβρουαρίου επανατοποθετείται προς συζήτηση το άνοιγμα των χιονοδρομικών κέντρων, τα οποία μαζί με όλες τις συναφείς και αλληλοσυνδεόμενες επιχειρήσεις, αλλά και τα καταλύματα των ορεινών προορισμών βλέπουν ακόμα μία σεζόν να χάνεται εάν δεν καταφέρουν να ανοίξουν εντός του πρώτου 15ημέρου του Φεβρουαρίου.

Κι αυτό την ώρα που πολλοί από τους επιχειρηματίες του κλάδου βρίσκονται ήδη αντιμέτωποι με μία οικονομική καταστροφή δεδομένου ότι σε μεγάλο ποσοστό πρόκειται για επιχειρήσεις εποχικές, οι οποίες ουσιαστικά δεν άνοιξαν για φέτος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected