B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Εμφανίζονται δειλά-δειλά οι πρώτες τοποθετήσεις προπονητών και ερασιτεχνών αθλητών για οριστική διακοπή της φετινής σεζόν

Πέρασε και… πάει η ημερομηνία που εκτιμούσε ο Γιάννης Καμπούρης πως θα μπορούσε να είχε σώσει τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο προπονητής του Διαγόρα Βατίου στην ΕΠΣ Δωδεκανήσων είχε δηλώσει στο τέλος Δεκεμβρίου πως μόνο αν ξεκινούσαν οι προπονήσεις το αργότερο μέχρι τις 15 Ιανουαρίου θα ήταν εφικτό οι ομάδες να επιστρέψουν στα γήπεδα και να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, σε συνθήκες σχετικής ομαλότητας και από τη στιγμή που το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο παρέμεινε στον «πάγο», κάθε συζήτηση για την επανεκκίνηση της τρέχουσας σεζόν μάλλον σταματάει εδώ.

«Θέλω να επανέλθουμε σ’ αυτό που αγαπάμε, όμως δεν μπορώ παρά να είμαι απαισιόδοξος. Φοβάμαι πως τώρα πια είναι εξαιρετικά δύσκολο να προλάβουμε. Από τη στιγμή που δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα οι προπονήσεις στη Football League και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, πώς είναι δυνατόν να το κάνουμε έγκαιρα εμείς; Όλα θα είναι πολύ πιο πιεστικά, σε σημείο που δύσκολα θα αντέξουμε. Για να επανέλθουμε, θα χρειαστούμε τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες προετοιμασίας, ενώ οι ποδοσφαιριστές δεν είναι επαγγελματίες για να δίνουν δύο αγώνες την εβδομάδα. Αν συνυπολογίσουμε τα ταξίδια και τις πιθανές αναβολές, γίνεται αντιληπτό πως οι ημερομηνίες δεν βγαίνουν. Δεν βλέπω τον λόγο να πιεστούμε. Πιστεύω πως είναι προτιμότερο να αρχίσουμε να συζητάμε για την επόμενη περίοδο», υπογράμμισε ο Γιάννης Καμπούρης μιλώντας στη Δημοκρατική Ρόδου, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για την τροπή που πήραν τα πράγματα.

Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» της Νότιας Ρόδου (και όχι μόνο αυτός, αν αναλογιστούμε πως με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό ασχολούνται χιλιάδες άνθρωποι) παραμένει σε επαφή με τους ποδοσφαιριστές του, είναι βέβαιος πως οι περισσότεροι εξ αυτών μεριμνούν για τη διατήρηση της φυσικής τους κατάστασης σε αξιοπρεπές επίπεδο, ταυτόχρονα όμως γνωρίζει πολύ καλά πως δεν έχει κανένα νόημα να τους πιέσει.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected