Κατηγορίες
Basket

Η πρόκριση για το Περιστέρι περνά από τη Ρίγα

Στη Λετονία ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του για την πρώτη φάση των ομίλων του Basketball Champions League το Περιστέρι, καθώς την Τρίτη (26/1, 19:30, ΕΡΤ3) φιλοξενείται από τη VEF Ρίγα.

Το παιχνίδι έχει χαρακτήρα τελικού και για τις δύο ομάδες καθώς ο νικητής θα πανηγυρίσει την πρόκρισή του στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Ειδικότερα, το Περιστέρι για να προκριθεί στην επόμενη φάση του BCL χρειάζεται μόνο νίκη με 4 και πλέον πόντους διαφορά. Κάθε άλλο αποτέλεσμα -ακόμα και νίκη του με 3 ή λιγότερους πόντους- θα σημάνει και τον αποκλεισμό του από τη συνέχεια.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε με τον Γιάννη Μπουρούση να επιστρέφει στις προπονήσεις και αναμένεται να ενισχύσει το σύνολο του Αργύρη Πεδουλάκη.

Την αποστολή για τη Ρίγα έχει ακολουθήσει ο Ράιαν Χάροου, που έχει δικαίωμα συμμετοχής, αλλά και οι δυο νεοφερμένοι Χόρχε Γκουτιέρες και Τζέιμς Γούνταρντ που δεν μπορούν να αγωνιστούν σ’ αυτή την φάση του Basketball Champions League.

Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου η Ρίγα είχε επικρατήσει με 84-81 επί ελληνικού εδάφους. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Ρίτας που έχει αποκλειστεί θα υποδεχθεί τη Στρασμπούρ που έχει εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected