Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αθάνατο…Κύπελλο! Η Έσεν της 4ης κατηγορίας απέκλεισε τη Λεβερκούζεν!

Η Έσεν, ομάδα 4ης κατηγορίας στην Γερμανία, πέταξε έξω από τους 8 του κυπέλλου την Λεβερκούζεν, νικώντας τη 2-1 στην παράταση, αν και στο 105′ έχανε 0-1.

Η Λεβερκούζεν είχε την κατοχή μπάλας και τις ευκαιρίες σ’ ένα δύσκολο, λασπωμένο αγωνιστικό χώρο, αλλά όχι και τον τρόπο να νικήσει τον καταπληκτικό σήμερα Νταβάρι. Ο Ιρανός γκολκίπερ κράτησε το μηδέν στην κανονική διάρκεια, έστω κι αν χρειάστηκε να ευχαριστήσει 4 φορές τα δοκάρια του.

Οι φιλοξενούμενοι με Σικ στο 24′, Ντιαμπί στο 50′ και στην ίδια φάση στο 89 με Ντιαμπί και Αράνγκιζ, σημάδεψαν τα δοκάρια της Έσεν, μένοντας στο μηδέν.

Στην παράταση ο Μπέιλι, κορυφαίος της ομάδας του, βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα και όλοι πίστεψαν ότι η πρόκριση έχει κριθεί, όχι όμως και η “μικρούλα” Έσεν, που έκανε τη σούπερ ανατροπή. Στις αρχές του δευτέρου μέρους της παράτασης ισοφάρισε με τον Κεφκίρ και ο πρώτος σκόρερ της ο Ένγκελμαν, “μίλησε” 2 λεπτά πριν το τέλος για την ανατροπή και το 2-1.

Η σύνθεση της Λεβερκούζεν :

Χραντέτσκι, Ταπσοντά, Φοσού-Μενσά, Ντράγκοβιτς, Μπέιλι (114′ Φρίμποργκ), Μπελαραμπί, Ντεμιρμπάι (44′ λ.τ. Ντιαμπί), Αρανγκουίθ, Παλάσιος (46′ Φιρτς), Σικ (46′ Γουεντέλ), Αλάριο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected