Κατηγορίες
Αθλήματα

Έφτασε κοντά στην πρόκριση η Σακελλαρίδη

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη δεν μπόρεσε να συνεχίσει την πορεία της στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων της Αττάλειας, ολοκληρώνοντας μετά από μια μεγάλη μάχη την προσπάθειά της στα προημιτελικά.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η 17χρονη Ελληνίδα τενίστρια πάλεψε για την πρόκριση για σχεδόν 2,5 ώρες, αλλά δεν απέφυγε την ήττα από την Κορεάτισσα Sohyun Park, με 6-3, 1-6, 5-7.

Μετά το κερδισμένο 1ο σετ, η Σακελλαρίδη είχε ένα κακό διάστημα στο οποίο δεν μπορούσε να βρει λύσεις απέναντι στην πολύ δυνατή Park, που είναι 18 ετών και βρίσκεται στο Νο.505 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA.

Συγκεκριμένα, έχασε τα 8 από τα 9 επόμενα games η Ελληνίδα παίκτρια και έμεινε πίσω με 0-2 στο 3ο σετ. Παρόλα αυτά κατάφερε να δώσει μια πολύ μεγάλη μάχη τα επόμενα λεπτά, μένοντας πρώτα κοντά στην Κορεάτισσα και αργότερα κάνοντας και το break, για να επιστρέψει από το 3-5 και να ισοφαρίσει σε 5-5.

Η Park ανέκτησε άμεσα το πάνω χέρι και με νέο break προηγήθηκε στο αποφασιστικό σετ με 6-5, ενώ στο 12ο game, όταν σέρβιρε για την πρόκριση, κατάφερε να σβήσει 3 break points της Σακελλαρίδη και να πανηγυρίσει τελικά την πολύ δύσκολη αυτή νίκη.

Η Σαπφώ θα παραμείνει στην Αττάλεια, όπου θα αγωνιστεί και την επόμενη εβδομάδα. Πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις και τις 3 τελευταίες εβδομάδες έφτανε τουλάχιστον μέχρι τα προημιτελικά. Στα τουρνουά των 2 προηγούμενων εβδομάδων μάλιστα θα μπορούσε να τα πάει πολύ καλύτερα, αφού είχε προκριθεί στον τελικό πριν 2 εβδομάδες και στον προημιτελικό πριν μια εβδομάδα, με τα δυο τουρνουά όμως να ακυρώνονται πριν από τους αγώνες αυτούς, εξαιτίας της κακοκαιρίας και των συνεχόμενων βροχοπτώσεων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected