Super League 1

Δεν θα διεξαχθεί το ΑΕΛ-Λαμία, η ΕΠΟ ενημέρωσε πως δεν εκδόθηκαν 10 δελτία παικτών των “βυσσινί”!

Το Λαμία-ΑΕΛ, που ήταν προγραμματισμένο για τις 17:15 αναβλήθηκε αφού το θέμα με τα δελτία της ΑΕΛ φαίνεται πως υπήρχε τελικά παρά την ανακοίνωση των «βυσσινί»!

Το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα στην Λαμία και την ΑΕΛ, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην μάχη της παραμονής, δεν θα διεξαχθεί τελικά!

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι υπάρχει πρόβλημα με 10 δελτία παικτών της ΑΕΛ, οι οποίοι δεν θα έπρεπε να αγωνιστούν. Όμως οι «βυσσινί» δήλωσαν άγνοια στο γεγονός και συμπεριέλαβαν στην 11άδα τους «κομμένους».

Ο διαιτητής της συνάντησης όμως ήταν ενήμερος για την απόφαση (σε αντίθεση με την Λάρισα;) και αποφάσισε να μην επιτρέψει την σέντρα της αναμέτρησης.

Τελικά το… πρώτο ημίχρονο της σπουδαίας αυτής αναμέτρησης θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες, με την ΑΕΛ να κινδυνεύει με βαρυσήμαντες τιμωρίες. Πάντως η θεσσαλική ομάδα και ο ιδιοκτήτης της, Αλέξης Κούγιας, υποστηρίζουν ότι η ΕΠΟ παρανόμησε στην ανάκληση των εν λόγω δελτίων.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας :

“Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διευκρινίζει ότι κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών Ποδοσφαιριστών, ανακλήθηκαν τα δελτία 10 ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς δεν πληρούνται οι απαιτούμενες προϋποθέσεις απόκτησής τους, βάσει των άρθρων 3 και 4 του παραρτήματος Γ του ΚΙΜΠ κι ελλείψει εν ισχύ βεβαίωσης περί μη οφειλών στην ΕΠΟ.

Η απόφαση αυτή έχει κοινοποιηθεί από νωρίς το μεσημέρι σήμερα στην ΠΑΕ ΑΕΛ και τη Super League 1.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected