Κατηγορίες
Διάφορα

Τεράστια χαμόγελα και περηφάνια για τους πυροσβέστες που βοήθησαν τα μέγιστα να γεννηθεί ένα υγιέστατο μωράκι στο δρόμο! (photo)

Διάσημο χωρίς να το θέλει έγινε ένα νεογέννητο μωράκι που είδε το πρώτο φως χθες το μεσημέρι, καθώς γεννήθηκε πάνω στην Λεωφόρο Κηφισίας.

Βλέπετε, ήταν κάπως βιαστικό και έτσι η μητέρα του δεν κατάφερε να φτάσει εγκαίρως στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να ακινητοποιηθεί κοντά στο «δαχτυλίδι» στο Μαρούσι.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, στο σημείο βρέθηκαν και άνδρες της πυροσβεστικής, με τον αρχηγό του σώματος (με την άδεια της οικογένειας προφανώς) να δημοσιεύει την πρώτη εικόνα του μωρού που μόλις είχε γεννηθεί με την βοήθεια του γιατρού που βρέθηκε στο σημείο.

«H προστασία της ζωής του πολίτη! Από την πρώτη στιγμή της ζωής του! Αυτή είναι η δουλειά μας!» έγραψε ο κ. Κολοκούρης, και συνέχισε: «Η άμεση συνδρομή πυροσβεστών και αστυνομικών συνέβαλε στη διαδικασία τοκετού, παρουσία ιατρού, επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι Αττικής. Να ζήσει γερό και δυνατό σε όλη του τη ζωή!!!».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected