Ποδόσφαιρο Κόσμος

Στην κορυφή με γκολάρα Μπίσεσβαρ ο Απόλλων (vid)

Επιβλητικός ο Απόλλων Λεμεσού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ Λάρνακας νίκησε 3-0 στο ένα από τα δύο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής είναι ξανά μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Πολύ νωρίς στο παιχνίδι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Απόλλωνα ανοίγοντας το σκορ στο 12΄. Ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος στο α΄ μέρος, θα μπορούσε να έβαζε και δεύτερο γκολ αλλά το 1-0 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων στο α΄ μέρος.

Στην επανάληψη η ΑΕΚ προσπάθησε, δεν απείλησε ιδιαίτερα αλλά όσο έμενε το 1-0 ήταν όλα ανοικτά. Όλο αυτό μέχρι το 67ο λεπτό καθώς μέσα σε ένα λεπτό το ματς το καθάρισαν οι γηπεδούχοι.

Στο 67΄ ο Ματέι έκανε το 2-0, ενώ στο 68΄ ο Πίττας με το 12ο του γκολ στο πρωτάθλημα έκανε το 3-0 και η σεμνή τελετή στο Τσίρειο έλαβε τέλος.

Το 3-0 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, μια νίκη για τον Απόλλωνα πέρα για πέρα δίκαιη, η ομάδα είναι ξανά μόνοι πρώτη στην κορυφή και η ηρεμία επανήλθε στα αποδυτήρια.

Συνθέσεις

Απόλλων Λεμεσού (Γιάννης Πετράκης) : Δημητρίου, Πέδρο, Ρομπέρζ, Γιούστε, Ψύχας (74′ Μαλεκκίδης), Μάρκοβιτς (74′ Σακέτι), Μάτει (78′ Μπένσοπ), Γιαννιώτας, Μπίσεσβαρ (69′ Ντένιτς), Ντιγκινί (74′ Νταμπό), Πίττας

ΑΕΚ Λάρνακας (Σ.Αυγουστή) : Μολ, Τρουγιόλς (46′ Ακοράν), Σπιρόφσκι (77′ Χάουγκεν), Τρισκόφσκι, Νάντο (77′ Μακρής), Χέιτλι (85′ Σπόλιαριτς), Φερνάντες, Γκονζάλεθ, Ιωάννου, Ναράνχο (66′ Ναράνχο), Λαφράνς.

Το γκολ του Μπίσεσβαρ :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected