Κατηγορίες
Αθλήματα

“Λύγισαν” στα τρια σετ Πέτρος και Στέφανος Τσιτσιπάς (vid)

Για πρώτη φορά αγωνίστηκαν μαζί στα διπλά σε ένα Grand Slam, οι Πέτρος και Στέφανος Τσιτσιπάς, που έκαναν ένα καλό παιχνίδι αλλά δεν κατάφερε να πάρουν την πρόκριση, καθώς ηττήθηκαν από τους McDonald και Paul με 6-4, 3-6, 6-4.

Όπως αναφέρει το tennisnews, αξίζει να σημειωθεί πως παρά την ήττα, οι δυο Έλληνες τενίστες κέρδισαν 5 περισσότερους πόντους από τους αντίπαλούς τους, 86 έναντι 81!

Οι Αμερικανοί ξεκίνησαν πιο δυνατά και έκαναν δυο break στα πρώτα λεπτά του αγώνα, στο 3ο (2-1) και στο 7ο game (5-2). Οι αδερφοί Τσιτσιπά μείωσαν σε 5-4, δείχνοντας να έχουν βρει τα πατήματά τους στο court, αλλά με love service game στο 10ο game οι Αμερικανοί ολοκλήρωσαν το σετ.

Οι δυο Έλληνες παίκτες ήταν καλύτεροι στο 2ο σετ, στο οποίο είχαν αρκετές ευκαιρίες για break και τελικά το πέτυχαν στο 6ο game, για να περάσουν μπροστά με 4-2. Δεν αντιμετώπισαν καμία δυσκολία στα δικά τους σερβίς και έφτασαν εύκολα στο 6-3, με love service game.

Οι Αμερικανοί ωστόσο ανταποκρίθηκαν με break νωρίς στο αποφασιστικό σετ, στο οποίο προηγήθηκαν με 4-1. Ήταν μπροστά έως το 5-2, όμως ο Πέτρος και ο Στέφανος κατάφεραν να κάνουν το break back όταν οι αντίπαλοί τους σέρβιραν για τη νίκη και να μειώσουν σε 5-4. Δυστυχώς δεν κράτησαν το σερβίς τους με τον Στέφανο να σερβίρει στο επόμενο game και με ένα break οι McDonald και Paul “σφράγισαν” τη νίκη, έπειτα από 1 ώρα και 45 λεπτά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected