Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 2

“Έσπασε” το αήττητο του Διαγόρα ο Εργοτέλης

Ακόμη μία νίκη (η τέταρτη φετινή) για τον Εργοτέλη, που αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρουσίες, έφτασε τους 13 βαθμούς και την τέταρτη θέση της Super League 2.

Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη έσπασε μάλιστα το αήττητο του Διαγόρα στο πρωτάθλημα, χάρη στο γρήγορο γκολ του Μπουτσάκη (στο 5′) και του Μανουσάκη, λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήταν και το γκολ του Εργοτέλη. Μετά από σέντρα του Ποζατζίδη από τα αριστερά, ο Μπουτσάκης με ωραίο πλασέ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0.

Στο 15′ το δυνατό σουτ του Μανουσάκη έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο Τσέλιος.

Στο 24΄ ο Μαζουλουξής πάσαρε στον Κόνραντ, αυτός βγήκε νικητής από τις μονομαχίες στο ύψος της περιοχής και με πίεση καταφέρνει να ανακτήσει την μπάλα, ωστόσο ο Τσέλιος βγήκε έγκαιρα και μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 38′ ο Κόνρααντ με προσωπική ενέργεια μέσα απ’ τη περιοχή έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 50′ ο Μανουσάκης βγήκε απέναντι από τον Τσέλιο, το πλασέ όμως αποκρούστηκε από το γκολκίπερ του Διαγόρα, στην πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου μέρους.

Στο 61′ ο Μπουρσέλης εκτέλεσε ωραία το φάουλ και ανάγκασε τον Τσέλιο να εκτιναχθεί και να αποκρούσει σε κόρνερ.

Στο 64′ ο Εργοτέλης και πάλι στο προσκήνιο, ο Πέιος σούταρε δυνατά εκτός περιοχής η μπάλα ελάχιστα άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Διαγόρα να φτάσει κοντά στο γκολ. Ο Κοντοχρήστος έκανε σέντρα από τα αριστερά, ο Μπαστακός πήρε την κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή ωστόσο η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 80′ ωραία προσπάθεια από τον Κοκκίνη, το σουτ του κατέληξε στα χέρια του Τσέλιου.

Στο 88′ ο Εργοτέλης έριξε τίτλους τέλους στο σημερινό ματς, με το εξαιρετικό σε εκτέλεση γκολ του Μανουσάκη.

Συνθέσεις

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Ποζατζίδης, Κατσούρι, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέιος, Μπουτσάκης (71′ Κοκκίνης), Αμπντουλάχι (89′ Νεράλ), Μανουσάκης (89′ Αλεξάκης), Κωστανάσιος (56′ Μπουρσέλης), Κόνρααντ (56′ Πατρινός)

Διαγόρας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Ρουγκάλας, Ντοριβάλ, Γεωργίου (9′ λ.τ. Κάκκο / 78′ Νάτσης), Αυγενικού (46′ Κονέ), Μπαστακός, Λινάρδος (78′ Τσιαντούλας), Σανδραβέλης, Αλάεθ (68′ Σμυρλής), Κοντοχρήστος, Κωστούλας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected