Ακαδημίες Ημαθίας

Στην τηλεδιάσκεψη της ΓΓΑ με τον Υφυπουργό Αθλητισμού ο πρόεδρος της Ακαδημίας Βέροιας, Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος

Το παρών στην τηλεδιάσκεψη που οργάνωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, με θέμα: «Αθλητισμός 2021 – Συμπαίκτες στη Μεταρρύθμιση», έδωσε ο πρόεδρος της Ακαδημίας Βέροιας, Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος.

Τη συζήτηση συντόνισε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι Ολυμπιονίκες, Νίκος Κακλαμανάκης και Σπύρος Γιαννιώτης.

Αναλυτικά :

«Στην πρόσκληση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού πριν από λίγες ημέρες για συμμετοχή στο διαδικτυακό διάλογο με θέμα: «Αθλητισμός 2021 – Συμπαίκτες στη Μεταρρύθμιση» δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε.

Τη συζήτηση συντόνισε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Σωματείου, κύριος Γιοβανόπουλος Κωνσταντίνος, ο οποίος μετέφερε στους συνομιλητές του τις απόψεις και τις προτάσεις της Ακαδημίας σχετικά με:

• Την προστασία των Ατοµικών ∆ικαιωµάτων στον Αθλητισµό.
• Την υιοθέτηση καλών πρακτικών και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας.
• Την µεταρρύθµιση και ανασυγκρότηση του αθλητικού οικοδοµήµατος.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διάλογο είχαν εκπρόσωποι των Σωματείων που έχουν εγγραφεί στο επίσημο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, όπου συμπεριλαμβάνεται -και μάλιστα από τα πρώτα σωματεία- η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, κατόπιν σχετικών ενεργειών που διεκπεραιώνει πάντα η δικηγόρος μας κα. Κατερίνα Σίμπου.

Ομιλητές στην πολύ ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία του Υπουργείου ήταν άνθρωποι του αθλητισμού με παγκόσμιες διακρίσεις, αθλητές και εκπρόσωποι φορέων που έχουν τιμήσει την χώρα μας σε παγκόσμιο επίπεδο. Ενδεικτικά αναφέρουμε:

Μπεκατώρου Σοφία- Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοϊας
Μωραϊτίδου Ελένη – Πρόεδρος Ελλήνων Ολυμπιονικών
Πολυχρονίδης Γρηγόρης – Παραολυμπιονίκης αθλήματος μπότσια
Γλυνιαδάκης Ανδρέας – Πρόεδρος ΠΣΑ Καλαθοσφαίρισης
Γιαννιώτης Σπύρος – Ολυμπιονίκης κολύμβησης
Βασδέκη Όλγα – Πρωταθλήτρια στίβου
Σπύρου Χρήστος – Ολυμπιονίκης Άρσης Βαρών
Σκορδύλης Γιώργος – Ιδρυτικό στέλεχος ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο «ΑΕΤΟΙ ΚΡΗΤΗΣ»
Κακλαμανάκης Νίκος – Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοϊας

Ίσως οι συνθήκες δεν συνηγορούν στο να βρισκόμαστε στον φυσικό μας χώρο, που είναι το γήπεδο, ωστόσο κάθε ενέργεια των ανθρώπων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας κατευθύνεται μόνο προς την διαρκή εξέλιξη του Σωματείου προς όφελος φυσικά των αθλητών της!

Συνεχίζουμε αδιάκοπα να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε η φωνή των παικτών της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας!»