Κατηγορίες
Super League 1

Σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς του Ολυμπιακού για την οπαδό του ΠΑΟΚ!

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστή η ιστορία της οπαδού του ΠΑΟΚ, της Άννας, η οποία στη μάχη με τον καρκίνο παίρνει δύναμη από την παρουσία της στην Τούμπα και την παρακολούθηση αγώνων του αγαπημένου της Δικεφάλου.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δε θα μπορούσαν να μη δείξουν για ακόμα μία φορά το ανθρώπινο τους πρόσωπο στην πράξη, προτείνοντας στην Άννα να βρεθεί στην Τούμπα στο παιχνίδι με τη Λαμία, σε μία προσπάθεια να της δώσουν δύναμη.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του προχώρησε μία κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης στην οπαδό του ΠΑΟΚ, μέσω του υπεύθυνου επικοινωνίας του Νίκου Γαβαλά.

Αναλυτικά:

“Επιπλέον, ως Ολυμπιακός επιθυμούμε να προσθέσουμε έναν ακόμη κρίκο στην ανθρώπινη αλυσίδα αλληλεγγύης και αγάπης για τη φίλη του ΠΑΟΚ, την Άννα που δίνει τη δική της μάχη. Θέλουμε και εμείς να ικανοποιήσουμε την επιθυμία της να βλέπει από κοντά τον ΠΑΟΚ γιατί αισθάνεται πως είναι η θεραπεία και η στήριξή της στον αγώνα της κατά του καρκίνου. Την περιμένουμε, λοιπόν, στο Καραϊσκάκη στον επόμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Έχει τη θετική ενέργεια και τη σκέψη όλων μας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected