Κατηγορίες
Super League 2

“Αλληλοεξοντώθηκαν” Χανιά και Παναχαϊκή

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε πριν λίγο η αναμέτρηση στα Περιβόλια.

Χανιά και Παναχαϊκή ουσιαστικά…αλληλοεξοντώθηκαν και το ισόπαλο αποτέλεσμα, δεν βολεύει καμία ομάδα, στην προσπάθεια που κάνουν φέτος για την άνοδο στη Super League.

Πρώτη καλή στιγμή στο 18′ όταν ο Δημητριάδης για τα Χανιά εκτέλεσε το φάουλ, ο Σουντουρά έπιασε την κεφαλιά, με τον Κολοβούρη να μπλοκάρει σε δεύτερο χρόνο.

Στο 24′ η σειρά της Παναχαϊκής να απειλήσει, όταν ο Τσερούτι βγήκε τετ-α-τετ όμως ο Γρομητσάρης έδιωξε σωτήρια σε πλάγιο.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Αραβίδης βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Κάρλος για τους γηπεδούχους.

Στο 30′ οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά, όταν ο Βασιλόγιαννης έκανε τη σέντρα, ο Κάσσος πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στο επόμενο λεπτό, οι Πατρινοί έφτασαν κοντά στο 0-1. Ο Πάνος έκανε το σουτ το οποίο κατέληξε στο δοκάρι και στην επαναφορά, το σουτ του Ανάκογλου πέρασε άουτ.

Στο 58′ η Παναχαϊκή βρέθηκαν ξανά κοντά στο γκολ όταν ο Γιούσης έκανε τη λόμπα πάνω από τον Κουτζαβασίλη αλλά ο Γρομητσάρης έδιωξε προ της γραμμής.

Στο 76′ τα Χανιά έφτασαν κοντά στο γκολ. Ο Δημητριάδης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στον Βρεττό και πέρασε ξυστά από το δοκάρι.

Συνθέσεις

ΠΑΕ Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ρέντζας, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Ουνγιαλίδης (63′ Σωτηράκος), Κάρλος (46′ Πλέγας), Δημητριάδης, Σουντουρά (46′ Μπραμπίγια), Βασιλόγιαννης, Κάσσος, Διαμαντόπουλος (66′ Βρεττός).

Παναχαϊκή (Νίκος Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Αποστολόπουλος, Πάνος, Λαρέα, Πατάπης, Ανάκογλου (90′ Μαρκοπουλιώτης), Μουστακόπουλος (72′ Μπρους), Τσερούτι (59′ Μασούρας), Γιούσης (90′ Μπελεζάκης), Μπάτροβιτς (90′ Παπαδόπουλος), Αραβίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected