Κατηγορίες
Super League 2

Νίκη αποδείξεων για τη Δόξα Δράμας, 2-1 τον πρωτοπόρο Ιωνικό!

Μεγάλη νίκη για τη Δόξα Δράμας, που λίγες ημέρες μετά την οριστική αδειοδότηση για το πρωτάθλημα της Super League 2, έριξε στο…καναβάτσο τον πρωτοπόρο Ιωνικό!

Η ομάδα του Θανάση Κολιτσιδάκη επικράτησε με 2-1, σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε νωρίς ώστε ο Ιωνικός να επιστρέψει στη βάση του.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μαυριάς, που ήταν πολύ δραστήριος για τους Δραμινούς, με τους Άντερσον και Αγγελόπουλο να χρίζονται σκόρερ. Οι “κυανόλευκοι” μείωσαν με τον Ρόλε στο 82′ αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το σημερινό παιχνίδι.

Το φιλμ

Δυνατά ξεκίνησε στο ματς η Δόξα Δράμας.

Η πρώτη αξιόλογη φάση στον αγώνα καταγράφηκε στο 3ο λεπτό όταν το σουτ του Μαυριά κατέληξε πάνω από την εστία του Αναγνωστόπουλου.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Παρασκευάς έκανε τη σέντρα αλλά ο Σαμπανίδης από κοντά δεν μπόρεσε να πλασάρει καλά και ο Αναγνωστόπουλος μπλόκαρε.

Στο 14′ ξαναά η Δόξα στο προσκήνιο, ο δραστήριος Μαυριάς έκανε τη σέντρα, ο Σαμπανίδης έπιασε την κεφαλιά από καλή θέση αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Η πρώτη επίσκεψη του Ιωνικού με αξιώσεις στα καρέ της Δράμας στο 21′ όταν ο Πλατέλλας σούταρε δυνατά και η μπάλα κατέληξε άουτ.

Η κυριαρχία της Δόξας στον αγωνιστικό χώρο καρποφόρησε στο 23′ όταν ο Μαυριάς έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Άντερσον με κεφαλιά πέτυχε το πρώτο προσωπικό του τέρμα με τη μελανόλευκη φανέλα.

Αυτό μάλιστα ήταν και το πρώτο γκολ της Δόξας στην έδρα της!

Στο 28′ η Δόξα βρέθηκε ξανά σε θέση για γκολ, όταν μετά την παράλληλη σέντρα του Σαμπανίδη, ο Αγγελόπουλος δεν πρόλαβε να τη σπρώξει στην ανυπεράσπιστη εστία.

Στο επόμενο λεπτό, ο Ιωνικός έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει. Ο Κάστρο έκανε το γέμισμα στην αντίπαλη περιοχή, ο Στεφανάκος απέκρουσε και χωρίς ισορροπία ο Ρόλε έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι.

Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο στο 53ο λεπτό, όταν ο Πλατέλλας έκανε τη σέντρα αλλά η κεφαλιά του Κάστρο δεν βρήκε στόχο.

Ο Ιωνικός προσπάθησε στη συνέχεια να απειλήσει αλλά η Δόξα είχε κλείσει σωστά τους διαδρόμους.

Στο 75′ μάλιστα, οι γηπεδούχοι έφτασαν σε δεύτερο γκολ! Ο νεοεισελθόντας Φυτόπουλος εκτέλεσε το φάουλ, ο Αγγελόπουλος πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά νίκησε τον Αναγνωστόπουλο.

Ο Ιωνικός αντέδρασε άμεσα και στο 81′ μείωσε το σκορ, εκμεταλλευόμενος και το λάθος του Στεφανάκου, με τον Ρόλε να χρίζεται σκόρερ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ!

Συνθέσεις

Δόξα Δράμας (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Μαρινάκης (60′ Μενσά), Παπαργυρίου, Άντερσον, Αγιώτης, Παρασκευάς (78′ Τάσιος), Αγγελόπουλος, Χάμοντ, Κουτσιανικούλης (60′ Σπυρόπουλος), Μαυριάς (70′ Φυτόπουλος), Σαμπανίδης (78′ Μπαράνκο)

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης (79′ Κουϊρουκίδης), Κύργιας, Κοτσώνης (57′ Σινγκ), Παπαγεωργίου, Γκοτσούλιας, Νιάσε (79′ Μάναλης), Ρόλε, Ματσούκας (88′ Κόρμπος), Πλατέλλας, Κάστρο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected