Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γιώργος Μπαντής (πρόεδρος ΠΣΑΠ) : “Μόνο με κάλυψη στο 100% των τεστ μπορεί να ξεκινήσει η Γ Εθνική”

Τη δική του άποψη για το πως μπορεί να επανεκκινήσει η Γ Εθνική κατέθεσε στη Web TV του panionianea.gr ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής.

Όπως είπε, η μοναδική λύση είναι αυτή που πρότεινε η πολιτεία, δηλαδή τα απαραίτητα βάσει πρωτοκόλλου εβδομαδιαίου τεστ να καλυφθούν από τις Περιφέρειες για τις 137 ομάδες της κατηγορίας.

Αναλυτικά :

«Αρχικά στις επαγγελματικές κατηγορίες, από την Σούπερ Λιγκ1, έως και την Football League, όπου είναι οι ΠΑΕ, όλες οι ομάδες έχουν αποδεχτεί και έχουν υπογράψει το υγειονομικό πρωτόκολλο. Αυτό σημαίνει πως έχουν αποδεχτεί και τους οικονομικούς όρους. Τώρα για την Γ΄ Εθνική και το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Γυναικών, που δεν διεξάγονται ακόμα. Σύμφωνα με ομιλίες που έχω κάνει με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, αλλά και την ΕΠΟ, υπάρχουν τρεις τρόποι που μου είπαν για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα περιέχει απαραίτητα εβδομαδιαίο τεστ. Ένα από αυτά, ήταν να γίνει και μέσα από κάθε περιφέρεια, κάθε ομάδα σε ποια περιφέρεια ανήκει να μπορούν οι αθλητές κάθε εβδομάδα από τα τεστ που κάνει η κάθε περιφέρεια τα 20-30 να τα χρησιμοποιούν οι ποδοσφαιριστές. Αυτή είναι η λύση που πρότεινε η πολιτεία. Δεν θα υπάρχει καθόλου κόστος για τις ομάδες. Έτσι μπορεί να λυθεί ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα για τις 137 ομάδες της Γ’ Εθνικής και επιτέλους να δούμε και αυτή την κατηγορία να ξεκινάει. Είναι μεν ερασιτεχνική, αλλά δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected