Κατηγορίες
Διάφορα

Οργισμένος κάτοικος χωρίς ρεύμα και νερό στη Δροσιά: «Πείτε μου ποιος φταίει!» (vid)

Η οργή και απόγνωση ξεχειλίζουν στη Δροσιά όπου οι κάτοικοι παραμένουν χωρίς ηλεκτροδότηση και νερό για 4η μέρα!

Όπως αναφέρει το newsbreak, ένας κάτοικος της περιοχής ξέσπασε για την τραγική κατάσταση και ζήτησε να μάθει ποιος ευθύνεται για όλη αυτή την αδιαφορία. Στο σημείο βρισκόταν και ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Στέφανος Κολοκούρης ο οποίος συντονίζει την επιχείρηση για την αποκατάσταση των ζημιών. Ο κ. Κολοκούρης έσπευσε να μιλήσει με τον πολίτη ο οποίος έκανε παράπονα, όμως τα πνεύματα δεν ηρέμησαν.

«Πείτε μου ποιος φταίει! Είμαι 5 μέρες χωρίς νερό και ρεύμα! Ποιος φταίει; O Δήμος λέει ότι φταίει η Πυροσβεστική» διαμαρτυρήθηκε ο πολίτης.

«Δεν είμαστε εμείς οι αρμόδιοι»

Από μεριάς του, ο αρχηγός της Πυροσβεστικής μιλώντας στον Alpha ανέφερε ότι «είναι πολλά τα περιστατικά» και ότι «προέχουν τα περιστατικά για προβλήματα υγείας». «Δεν είμαστε εμείς οι αρμόδιοι, επειδή είμαστε δίπλα στον κόσμο δεχόμαστε τα παράπονα» απάντησε για το περιστατικό με τον πολίτη.

Νωρίτερα, η πραγματοποιήθηκε επιχείρηση για να απεγκλωβίσουν μια οικογένεια στη Δροσιά, καθώς ένα παιδί με πρόβλημα υγείας έπρεπε να διακομιστεί επειγόντως στο νοσοκομείο.

δείτε το βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected