Αθλήματα

Επιστροφή στη δράση για Handball Premier και η Α1 Γυναικών, ανοίγουν κολυμβητήρια και χιονοδρομικά κέντρα

Καλά νέα για τους αθλητές χάντμπολ και συγκεκριμένα για τη Hanball Premier στους άνδρες και την Α1 Γυναικών.

H Επιτροπή λοιμωξιολόγων εισηγήθηκε θετικά την έναρξη των αγώνων των ανωτέρω πρωταθλημάτων, όπως επίσης και σε Α1 πόλο Γυναικών και Ανδρών, με βάση τα ισχύοντα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα και με την επισήμανση της επιστροφής των ομάδων στην έδρα τους αυθημερόν, όταν συμμετέχουν στην διεξαγωγή αγώνων εκτός νομού.

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως επιτρέπεται η έναρξη λειτουργίας επτά χιονοδρομικών κέντρων (χωρίς τη λειτουργία των σαλέ) για την προπόνηση των αθλητών που ανήκουν σε σωματεία χιονοδρομίας (με λίστες επικυρωμένες από την Ομοσπονδία), ώστε να καταστεί εφικτή η διεξαγωγή του πρωταθλήματος τον Μάρτιο, με τις προϋποθέσεις της χρήσης των lift από ένα άτομο, της υποχρεωτικής χρήσης προστατευτικής μάσκας και διενέργειας τεστ. Περισσότερες λεπτομέρειες

Τέλος, επετράπη η έναρξη των προπονήσεων και στα κλειστά κολυμβητήρια για: αθλητές σωματείων σε αγωνιστικό επίπεδο, υποψηφίους των ΣΕΦΑΑ και των Στρατιωτικών Σχολών, άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας (θεραπευτική κολύμβηση), υπό τους όρους τήρησης των αποστάσεων (ένα άτομο ανά 30 τ.μ. κολυμβητικής δεξαμενής), με κλειστά αποδυτήρια και διενέργειας εβδομαδιαίων τεστ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected