Κατηγορίες
Διάφορα

Ηρωική διακομιδή ασθενούς παρά τα 10 μποφόρ στους Λειψούς!

Αερογέφυρα ζωής στήθηκε από τους ηρωικούς πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας και τους διασώστες του ΕΚΑΒ.

Παρά τις εξαιρετικά επικίνδυνες καιρικές συνθήκες, με θυελλώδεις ανέμους εντάσεως 10 μποφόρ να πνέουν στα νησιά του βορείου συγκροτήματος Δωδεκανήσου, ήταν επιτακτική η μεταφορά του ασθενούς – κάτοικου Λειψών, στη Ρόδο.

Όπως αναφέρει η Ροδιακή, η αεροδιακομιδή για τη μεταφορά του ασθενούς που υπέστη έμφραγμα, προκειμένου να νοσηλευθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, πραγματοποιήθηκε με ελικόπτερο super puma της Πολεμικής Αεροπορίας.

Το δικό του «ευχαριστώ», στέλνει σε αυτούς τους ανθρώπους, τα πληρώματα των πτητικών μέσων, που είναι «φύλακες Άγγελοι» του Αιγαίου, ο δήμαρχος Λειψών, Φώτης Μάγγος. «Τα λόγια είναι φτωχά μπροστά στο μέγεθος της αυταπάρνησης των πιλότων της Πολεμικής μας Αεροπορίας και των διασωστών του ΕΚΑΒ. Με 10 μποφόρ πραγματοποιείται αυτήν την ώρα αεροδιακομιδή εμφραγματία ασθενή προς το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου» ανέφερε στο “Sky Ρόδου”.

«Η στιγμή της προσγείωσης στο ελικοδρόμιο των Λειψών μας έκοψε την ανάσα. Τους έσφιξα το χέρι και τους ευχήθηκα πάντοτε να πραγματοποιούν με ασφάλεια όλες τις επιχειρήσεις σωτηρίας των συνανθρώπων μας και να επιστρέφουν σώοι στις οικογένειές τους. Ένα γιγάντιο μπράβο», κατέληξε ο κ. Μάγγος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected