Κατηγορίες
Διάφορα

Νέες περιοχές στο “κόκκινο” με ολικό lockdown ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς

Ακόμη περισσότερες είναι από σήμερα οι περιοχές που μπαίνουν σε καθεστώς ολικού lockdown, όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως ανέφερε, στο “βαθύ” κόκκινο μπαίνουν από αύριο έως την 1η Μαρτίου ο Δήμος Καλυμνίων, ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου (λόγω ανίχνευσης της Νοτιαφρικανικής μετάλλαξης, όπως ανέφερε ο Νίκος Χαρδαλιάς), ενώ παραμένουν στο συγκεκριμένο καθεστώς η Περιφέρεια Αχαΐας, Εύβοιας, Αττικής και ο Δήμος Μυκόνου.

Στο “κόκκινο” μπαίνει η Περιφέρεια Κεφαλλονιάς, ο Δήμος Θάσου, η Περιφέρεια Ηλείας πλην τον Δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, ο Δήμος Αγιάς Λάρισας, ο Δήμος Ηρακλείου Κρήτης, ο Δήμος Κορίνθου και ο Δήμος Νεμέας, ο Δήμος Άργους-Μυκηνών, ο Δήμος Ζίτσας, ενώ παραμένουν στο συγκεκριμένο καθεστώς η Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, η Περιφέρεια Χαλκιδικής, η Περιφέρεια Ρεθύμνου, ο Δήμος Πύδνας/Κολινδρού και ο Δήμος Καρπάθου.

Απαλλάσσονται από το ολικό lockdown ο Δήμος Θήρας, ο Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης, στην Περιφέρεια Ζακύνθου, ο Δήμος Εορδαίας και ο Δήμος Σπάρτης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected