Κατηγορίες
Football League

ΠΟ Τρίγλιας : “Οι Π.Α.Ε αποφασίζουν ποτέ θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα”

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγο η ΠΑΕ Τρίγλια, με την οποία αναλύει το σκεπτικό της απόφασης των ΠΑΕ για έναρξη του πρωταθλήματος στις 28/3.

Αναλυτικά :

“Ο Πρόεδρος και οι είκοσι ΠΑΕ της Football League αποφασίσαμε την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων στις 28 Μαρτίου, ημερομηνία που δίνει την δυνατότητα και να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων, αλλά και να δοθεί ο χρόνος να προετοιμαστούν κατάλληλα οι ποδοσφαιριστές μας, μετά από αγωνιστική απραξία ενός χρόνου από τα επίσημα παιχνίδια και αποχή των τριών τελευταίων μηνών από τις προπονήσεις παράλληλα.

Προσπαθούμε να σώσουμε την φετινή χρονιά, η οποία είναι δύσκολη από όλες τις πλευρές.

Πρέπει σαν ομάδα να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και δεν πρέπει να ρισκάρουμε την παρουσία και την υγεία των παικτών μας με βιαστικές ενέργειες.

Ο στόχος, η διεκδίκηση, και το συμφέρον όλων πρέπει να είναι στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο, σχετικά με την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών, να συμπεριληφθεί ότι οι Π.Α.Ε της FOOTBALL LEAGUE που πληρούν τις προϋποθέσεις, θα είναι αυτές που θα παραμείνουν στη νέα επαγγελματική κατηγορία.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected