Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Στον Ιωνικό ο Ισαάκ Κονέ

Την απόκτηση του 30χρονου (03/01/1991) Ιβοριανού μέσου, Ισαάκ Κονέ ανακοίνωσε ο Ιωνικός.

Αναλυτικά :

“Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ισαάκ Κονέ.

Ο 30χρονος κεντρικός χαφ από την Ακτή Ελεφαντοστού (γεννημένος στο Παρίσι στις 3 Ιανουαρίου 1991) συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας μας, υπέγραψε το συμβόλαιο του και ήδη έχει τεθεί στη διάθεση του Δημήτρη Σπανού.

Πρόκειται για άλλη μια σημαντική μεταγραφική προσθήκη και οικονομική υπέρβαση από τη διοίκηση Τσιριγώτη, με τον Κονέ να έρχεται για να προσδώσει επιπλέον ποιότητα και εμπειρία.

Ο Ισαάκ Κονέ, έχει να επιδείξει σημαντική καριέρα και πλούσιο βιογραφικό με 198 συμμετοχές στις λίγκες της Γαλλίας και του Βελγίου. Ο Κονέ, είναι προϊόν, και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις περίφημες Ακαδημίες της Μονακό και από εκεί και πέρα αγωνίστηκε στις Φρεζούς, Ρουέν, Γουάιτ Σταρ, Αντβέρπ και στην Σερκλ Μπριζ, η οποία ήταν και η τελευταία του ομάδα, πριν αποδεσμευτεί και έρθει στην Ελλάδα για τον Ιωνικό. Ο Ισαάκ Κονέ, έχει και μια συμμετοχή με την Εθνική ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού (U23) τον Οκτώβριο του 2011.

Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός, καλωσορίζει τον Ισαάκ Κονέ και του εύχεται υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία με το Αστέρι στο στήθος.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected