Κατηγορίες
Αθλήματα

Αποκλεισμός με ψηλά το κεφάλι για τον ΠΑΟΚ

Στον δεύτερο αγώνα της προημιτελικής φάσης του EHF Women’s European Cup, το απόγευμα της Κυριακής 21 Φεβρουαρίου 2021, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τη Rincon Fertilidad Malaga στο Γήπεδο της Μίκρας, την οποία και κέρδισε με 23-22, πετυχαίνοντας την πρώτη ελληνική νίκη επί ισπανικής ομάδας στο χάντμπολ γυναικών μετά από εννέα αγώνες.

Τα κορίτσια του Δικεφάλου, μπήκαν δυναμικά στο τάραφλεξ και είχαν το προβάδισμα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, 6-5. Στην συνέχεια, η Fertilidad Malaga ισορρόπησε το παιχνίδι και πήρε προβάδισμα προς το τέλος του ημιχρόνου. Μετά από ένα 30λεπτο υψηλής έντασης ο ΠΑΟΚ Mateco πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι 10-12 υπέρ της Fertilidad Malaga.

Στην επανάληψη, οι «ασπρόμαυρες», εξακολούθησαν να παίζουν σε υψηλό τέμπο και κατάφεραν να ματσάρουν τις αντιπάλους τους με την διαφορά στο πρώτο δεκάλεπτο να είναι στο ένα τέρμα. Ωστόσο, ένα κενό διάστημα έλλειψης συγκέντρωσης, ενώ το παιχνίδι ήταν στην ισοπαλία έδωσε το δικαίωμα στην Fertilidad Malaga να πάρει προβάδισμα τριών τερμάτων με ένα σερί 0-3 με 16-19. Το ματς έληξε με τον ΠΑΟΚ να κάνει την υπέρβαση στα τελευταία λεπτά του αγώνα και να παίρνει την νίκη με 23-22, αφήνοντας τα ευρωπαϊκά σαλόνια με μια μεστή εμφάνιση.

Ο Δικέφαλος αποχαιρέτησε με το κεφάλι ψηλά το EHF Women’s European Cup, έχοντας γράψει ιστορία, αγωνιζόμενος για πρώτη φάση σε προημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η ομάδα του Δημήτρη Πελεκίδη στρέφει πλέον την προσοχή της, στην προετοιμασία για την επερχόμενη επανέναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος, όπου στόχος της παραμένει η διατήρηση των σκήπτρων για μια ακόμη χρόνια.

ΠΑΟΚ-Malaga 23-22

Ημίχρονο: 10-12

ΠΑΟΚ (Πελεκίδης): Χατζηπαρασίδου, Γιοβανόφσκα, Γκάτζιου, Στογιάνοβιτς, Μπελέσκα, Μπατζαρακούδη, Σαμολαδά, Νίκολιτς, Μεντεσίδου, Παναγιωτίδου, Κουκμίση, Σεβδίλη, Κατσούνη, Καραχαρίση, Καγιούμοβα, Τσικνάκη

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected