Κατηγορίες
Super League 2

Σπουδαία νίκη του Απόλλωνα Λάρισας, 1-0 τα Χανιά

Σε ανοδική πορεία ο Απόλλων Λάρισας, μετά και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Κώστα Φραντζέσκο.

Η ομάδα της Θεσσαλίας επικράτησε με 1-0 των Χανίων και με τη δεύτερη φετινή νίκη, σκαρφάλωσε στην 9η θέση της Super League 2.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Ομπράντοβιτς στο 61ο λεπτό, ο οποίος άνοιξε…λογαριασμό με την κυανόλευκη φανέλα.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς στο 12′ όταν ο Κάσσος έκανε το σουτ αλλά ο Αστράς βρέθηκε σε ετοιμότητα.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Μπραμπίγια εκτέλεσε αριστοτεχνικά το φάουλ αλλά η μπάλα κατέληξε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.

Στο 26′ ακόμη μία καλή ευκαιρία για τα Χανιά. Ο Ρέντζας σέντραρε από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Κάσσο, ο οποίος έπιασε απευθείας το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 38′ ξανά τα Χανιά στο προσκήνιο, ο Βασιλόγιαννης σούταρε έξω από την μεγάλη περιοχή με τον Αστρά να κάνει μία σπουδαία επέμβαση.

Στην πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου μέρους, ο Απόλλων σκόραρε όταν ο Σκούπρα σέντραρε από δεξιά, ο Γιάκος προσπάθησε να βρει τη μπάλα αλλά το έκανε τελικά ο Ομπράντοβιτς, που πέτυχε το πρώτο γκολ με την κυανόλευκη φανέλα.

Στο 66′ τα Χανιά βρέθηκαν στο προσκήνιο, όταν ο Κάσσος μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε και πάλι ψηλά.

Στο 78΄ο Απόλλων κέρδισε έμμεσο φάουλ. Ο Διαμαντόπουλος πάσαρε στον Κάσσο, ο αρχηγός των Χανίων σούταρε αλλά η μπάλα σταμάτησε στους αμυντικούς.

Στο 85′ τα Χανιά βρέθηκαν σε θέση για γκολ όταν ο Κάσσος βρήκε τον Σουντουρά, αυτός επιχείρησε ανάποδο ψαλίδι το οποίο κατέληξε στα χέρια του Αστρά.

Συνθέσεις

Απόλλων Λάρισας (Κώστας Φραντζέσκος): Αστράς, Γκόλιας, Καμπέρης, Μόρας, Σκούπρα, Μπάλλας (46′ Σέχου), Μπάμπης, Ντα Κάμπο (71′ Μπαλογιάννης), Γιάκος, Γκουντρουμπής (57′ Λίταινας), Ομπράντοβιτς (83′ Νύκταρης).

ΠΑΕ Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ρέντζας (76′ Σουντουρά), Ανδρέου, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Γκίνο (69′ Καρτσαμπάς), Παναγιωτούδης, Μπραμπίγια (65′ Βρεττός), Βασιλόγιαννης, Κάσσος, Μασένα (65′ Διαμαντόπουλος).

φωτ. athleticlarissa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected