Super League 1

Εισβολή στην προπόνηση του ΟΦΗ και λεκτική επίθεση στους παίκτες: “Σώστε την ομάδα!”

Εκατό περίπου οπαδοί του ΟΦΗ βρέθηκαν στην προπόνηση που έγινε στο Παγκρήτιο με έντονο διάλογο και αρκετά “γαλλικά” προς τους ποδοσφαιριστές.

Όπως αναφέρει το gentikoule, λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης της Πέμπτης που έγινε στο Παγκρήτιο Στάδιο περίπου 100 οπαδοί επισκέφτηκαν το Παγκρήτιο και μιλώντας σε πολύ άγριο ύφος προς εκείνους τους έθεσαν προ των ευθυνών τους ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ να είναι σε πολύ δυσχερή θέση.

Από την κουβέντα δεν έλειψαν τα “γαλλικά” και το κράξιμο και δεν γλύτωσε κανένας ποδοσφαιριστής. Η κατάσταση ήταν τεταμένη με τους οπαδούς του ΟΦΗ να τονίζουν απευθυνόμενοι προς τους ποδοσφαιριστές: “Τόσο καιρό προσπαθούμε να σας στηρίξουμε ψυχολογικά αλλά εσείς βλέπουμε πως κρατάτε μια αδιάφορη στάση απέναντι προς όλους. Εκθέτετε αυτούς που σας έφεραν, εκθέτετε τον προπονητή και τον ίδιο τον κόσμο. Που νομίζετε ότι βρίσκεστε; Κοιτάξτε να σώστε την ομάδα και μην διανοηθείτε να την βάλετε σε μεγαλύτερες περιπέτειες”.

Η κατάσταση δεν ξέφυγε, παραπάνω, και περισσότερο από την λεκτική επίθεση προς τους παίκτες και μετά από 20 λεπτά οι οπαδοί του ΟΦΗ αποχώρησαν από το Παγκρήτιο Στάδιο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected