Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κανονικά στο πρωτάθλημα η ΑΕ Κηφισιάς, έχουν ξεκινήσει οι προπονήσεις (photos)

Την παρουσία της στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής επισημοποίησε με σχετικό έγγραφο δήλωσης η ΑΕ Κηφισιάς, η οποία μάλιστα ξεκίνησε και προπονήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Σε συνέχεια των ανακοινώσεων της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. και σταθεροί στην αρχική μας θέση, ενημερώνουμε ότι δηλώνουμε συμμετοχή στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Αυτό πραγματοποιήθηκε ήδη με το ανάλογο έγγραφο προς την Επιτροπή Διοργανώσεων. Εκτός από την υλική υπόσταση και αξία της επανέναρξης ταυτίζονται μαζί της και οι αξίες της συμμετοχής, του συναγωνισμού, της άμιλλας και φυσικά των διακρίσεων.

Όλοι στο σύλλογο χαιρετίσαμε με χαρά αυτήν την εξέλιξη και φυσικά θα ανταποκριθούμε στο ακέραιο στις διαδικασίες επανέναρξης. Εμείς από την πλευρά μας ,θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για την επίτευξη του μεγάλου φετινού μας στόχου.

Κλείνοντας και αφού πλέον παίρνει «σάρκα και οστά» η επανέναρξη ελπίζουμε σε ομαλή περάτωση του πρωταθλήματος και όλο αυτό το οποίο βιώσαμε να αποτελεί γρήγορα μια απλή ανάμνηση. Καλή δύναμη και καλή επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους σε όλους μας!»