Κατηγορίες
BET

Πάμε στοίχημα: Με το 2.47 της Λίβερπουλ και το combo της Ατλέτικο

Το πρόγραμμα της Κυριακής (28/02) περιέχει δύο αναμετρήσεις από τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, η ντεφορμέ Λίβερπουλ δοκιμάζεται στην έδρα της ουραγού Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Αργότερα στη Λα Λίγκα Ισπανίας, η Βιγιαρεάλ υποδέχεται την πρωτοπόρο Ατλέτικο Mαδρίτης.

Δείτε εδώ πως μπορείτε να κάνετε ΟΠΑΠ εγγραφή.

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (21:15)

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε με σκορ 1-0 στο Λονδίνο από τη Φούλαμ, συνεχίζοντας την καθοδική πορεία. Δέχθηκε το καθοριστικό γκολ στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης και στη συνέχεια απέτυχε να βγάλει αντίδραση. Τρίτη διαδοχική ήττα στην Πρέμιερ Λιγκ, μετράει συνολικά 20 στις 25 φετινές αγωνιστικές, επίδοση που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ. Παραμένει σταθερά στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ουσιαστικά έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία. Σε ακόμα μία αναμέτρηση θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες. Συγκεκριμένα δεν υπολογίζονται οι Ίγκαν, Μπογκλ, Μπάσαμ (αμυντικοί), Μπέργκε (χαφ) και Μουσέ (επιθετικός).

Ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό για τη Λίβερπουλ. Ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-0 από την Έβερτον, δεχόμενη από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Τέταρτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα, απέτυχε να σκοράρει σε δύο παιχνίδια και απέχει στο -5 από την τέταρτη θέση. Πλέον υπάρχει κίνδυνος να μείνει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, χρειάζεται να συνέλθει άμεσα και να αντιδράσει. Μπορεί να ταλαιπωρείται από αρκετούς τραυματισμούς, ωστόσο επιθετικά παίζει κανονικά με τη γνωστή τριάδα, αλλά δυσκολεύεται στο τελείωμα των φάσεων. Θα απουσιάσουν οι τραυματίες Φαν Ντάικ, Γκόμες, Μάτιπ (στόπερ) και Χέντερσον (χαφ). Αμφίβολη η συμμετοχή του Άλισον (βασικός τερματοφύλακας), που πενθεί για τον θάνατο του πατέρα του. Με σημαντικές πιθανότητες επιστροφής ο επιθετικός Ζότα, πιθανότητες και για τον χρήσιμο Φαμπίνιο (χαφ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Τα περιθώρια στένεψαν επικίνδυνα για τη Λίβερπουλ και το σημερινό παιχνίδι έχει τον χαρακτήρα του must win. Δύσκολα θα προβάλει σοβαρή αντίσταση η ουραγός Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ποντάρισμα στο Over 2.5 Goal της Λίβερπουλ με απόδοση 2.47 στο Stoiximan.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:00)

Η Βιγιαρεάλ νίκησε με ανατροπή και σκορ 2-1 τη Ζάλτσμπουργκ. Έκανε το 2/2 και προκρίθηκε πανάξια στη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρωτάθλημα Ισπανίας προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Μπιλμπάο. Παρέμεινε χωρίς νίκη για έκτη διαδοχική αγωνιστική, σε αυτό το διάστημα έχει απολογισμό: πέντε ισοπαλίες και μία ήττα. Το Goal/Goal εμφανίστηκε σε πέντε περιπτώσεις, δείγμα της αμυντικής αστάθειας, αλλά και της ποιότητας από τη μέση και μπροστά. Σταθερά εκτός πλάνων οι τραυματίες Κοκλέν και Ιβόρα (μέσοι).

H Ατλέτικο Mαδρίτης ηττήθηκε 1-0 από την Τσέλσι, πλέον έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο στη ρεβάνς των «16» στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δέχθηκε το καθοριστικό γκολ στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης, σε γενικές γραμμές ήταν μέτρια και δεν άξιζε κάτι περισσότερο. Στη Λα Λίγκα ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-0 από τη Λεβάντε, για δεύτερη σερί αγωνιστική έμεινε μακριά από τα τρίποντα. Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα νιώθει την ανάσα της Μπαρτσελόνα, βρίσκεται στο +2 αλλά και με δύο παιχνίδια λιγότερα. Τιμωρημένος ο μπακ Τρίπιερ, τραυματίας ο Χιμένες (στόπερ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Ατλέτικο Μαδρίτης παίζει με την πλάτη στον τοίχο, τη στιγμή που η Βιγιαρεάλ δίνει μάχη για να κρατηθεί στην εξάδα. Aμφότερες δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, σε ζευγάρι που κρίνεται δύσκολη η εκτίμηση για τελικό σημείο. Μειώνουμε το ρίσκο με το συνδυαστικό Χ2+Over 1.5 Goal σε απόδοση 2.05 στο Stoiximan.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected