Κατηγορίες
Διάφορα

Χάλασε το ψυγείο με τα εμβόλια μετά από διακοπή ρεύματος στη Ναύπακτο! (vid)

Χάλασαν τα ψυγεία για τα εμβόλια στη Ναύπακτο και αναβάλλονται εκατοντάδες εμβολιασμοί εξαιτίας βλάβης, που οφείλεται σε τεχνικά θέματα του Κέντρου Υγείας.

Όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, οι εμβολιασμοί, περίπου 120 στον αριθμό, που είχαν προγραμματιστεί για σήμερα και την Τρίτη στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου αναβάλλονται, λόγω έλλειψης εμβολίων, κατόπιν βλάβης που προκλήθηκε στο ψυγείο που συντηρούσε τις δόσεις.

«Ενημερωθήκαμε σήμερα το πρωί από εργαζόμενους του Κέντρου Υγείας Ναυπάκτου και πολίτες της περιοχής που είχαν ραντεβού για εμβολιασμό ότι αναβάλλονται οι εμβολιασμοί στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου σήμερα και αύριο λόγω έλλειψης εμβολίων», έγραψε ο κ. Γιαννάκος.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, «Σάββατο βράδυ προς Κυριακή πρωί υπήρξε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στο Κέντρο Υγείας. Η ΔΕΗ αποκατέστησε τη βλάβη αλλά το ψυγείο που συντηρούνται τα εμβόλια δεν επανήλθε σε λειτουργία».

Οι δόσεις στη Ναύπακτο πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχουν πεταχτεί στα σκουπίδια, αλλά βρίσκονται σε «καραντίνα», δηλαδή περιμένουν την απάντηση της εταιρείας για το κατά πόσο μπορούν να χρησιμοποιηθούν τελικά ή όχι.

*με στοιχεία από το sportime.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected