Κατηγορίες
Super League 2

Μια τρανταχτή απόδειξη πως το γήπεδο ΔΕΝ είναι εστία διασποράς : Μόλις 5 κρούσματα σε 4.891 τεστ Covid στη Super League 2

Ανακοίνωση για τα τεστ και τα κρούσματα που έχουν υπάρξει μετά την ολοκλήρωση και του πρώτου γύρου, εξέδωσε η Super League 2. Νούμερα που κάνουν τους ανθρώπους της Λίγκας να χαμογελούν, καθώς σε 4.891 τεστ έχουν υπάρξει μόλις 5 κρούσματα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση :

«Έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την θωράκιση της δημόσιας υγείας και τον περιορισμό των κινδύνων διασποράς του ιού από την πρώτη στιγμή οι 12 ΠΑΕ της Super League 2, ακολούθησαν κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο όπως αυτό εγκρίθηκε από την Υγειονομική επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, οι ομάδες έχουν υποβληθεί σε 4891 τεστ με μοριακό έλεγχο real time (RT-PCR), από τα οποία έχουν προκύψει πέντε (5) κρούσματα (ποσοστό 1%).

Αντίστοιχα στην Football League, μετά τη διασφάλιση της παράτασης του αγωνιστικού έτους από την Ε.Ε., οι ΠΑΕ ξεκίνησαν τις προπονήσεις έχοντας διενεργήσει ήδη 644 τεστ, χωρίς κανένα θετικό κρούσμα».