Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δεν θα συνεχίσει ο Μητσάκης στον Εθνικό Γιαννιτσών

Την αποχώρηση του από τον Εθνικό Γιαννιτσών έκανε γνωστή ο τεχνικός Φώτης Μητσάκης, καθώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Ν. Τραπεζούντας.

Δείτε τι έγραψε στα social media :

«7 διαφορετικές σεζόν, 7 διαφορετικά ρόστερ, άνοδος στην Α1, τρίτη θέση και συμμετοχή στα μπαράζ για την Γ’ Εθνική, 3 ημιτελικοί, ένα κύπελλο και πρωτάθλημα και άνοδο στην Γ’ Εθνική!

Τα έζησα όλα, τα χάρηκα όλα! Δυστυχώς όμως ήρθε το τέλος. Λόγω υποχρεώσεων δεν μπορώ να συνεχίσω αλλά το κέρδος μου μεγάλο και μοναδικό!

Οι φίλοι μου, η αγάπη του κόσμου, αλλά το μεγαλύτερο! Το ότι συνεργάστηκα επί 3 σεζόν με έναν υπέροχο άνθρωπο και πραγματικό ηγέτη! Τον ΣΆΒΒΑ ΑΤΜΑΤΖΊΔΗ!

Είμαι τυχερός που σε είχα πρόεδρο σε ευχαριστώ πολύ και ιδιαίτερα! Στην πιο δύσκολη χρονιά της ζωής μου σε είχα πάντα δίπλα μου! Ευχαριστώ όμως χρωστάω και σε όλα τα παιδιά του συμβουλίου!

Στους φανταστικούς ποδοσφαιριστές μου που είναι η καλύτεροι στους συνεργάτες μου Αντώνη Πέσιο και Πρόδρομος Γαζόπουλο και στον αδερφικό μου φίλο Πολύχρονη Χαραλαμπίδη!

Τέλος θα ήθελα να πω και ένα δημόσιο ευχαριστώ στον πρώην πρόεδρο της ομάδας μας Ηλία Πανίδη που με πίστεψε και μου έδωσε το τιμόνι της ομάδας σε μια πολύ δύσκολη στιγμή.

*με στοιχεία από το Pellasports

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected