Κατηγορίες
Διάφορα

Το Focus στην Ευρυτανία με τον Δημήτρη Κολλημένο!

Από τον καλοκαιρινό προορισμό και τους Παξούς, το Focus παίρνει τα… βουνά και ταξιδεύει απόψε (21.00) σε ένα από τις πιο γραφικές πόλεις της Ελλάδας!

Αναφερόμαστε βεβαίως στο πανέμορφο Καρπενήσι, όπου θα συναντήσουμε έναν από τους ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά την περιοχή, τόσο λόγω της μόνιμης διαμονής του όσο και το ότι δραστηριοποιείται αφενός επιχειρηματικά και αφετέρου ως “υπηρέτης” της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Εκεί μας περιμένει ο Δημήτρης Κολλημένος, που θα μας ξεναγήσει στην ευλογημένη Ευρυτανία και θα μας οδηγήσει στα καταπληκτικά μονοπάτια τόσο του Καρπενησίου όσο και των γύρω χωριών, με ειδική αναφορά στο χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου.

Από την κουβέντα, δεν μπορεί να λείψει ο αθλητισμός, καθώς ως διαχειριστής του Evrytania Sports, έχει ισχυρή άποψη για τα τεκταινόμενα αλλά και το τι συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της περιοχής.

*κάνετε like στη σελίδα του Focus στο facebook και εγγραφή στο κανάλι του youtube για να βλέπετε τις προηγούμενες αλλά και τις επόμενες εκπομπές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected