Κατηγορίες
Football League

Ιδιαίτερα σοβαρός αποδείχτηκε ο τραυματισμός του Παπουτσογιαννόπουλου, ευθύνες της ΠΑΕ Αιγάλεω στον ΠΣΑΠ

Το Αιγάλεω ανακοίνωσε πριν λίγα λεπτά πως ο τραυματισμός του Θοδωρή Παπουτσογιαννόπουλου είναι ιδιαίτερα σοβαρός, καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και χάνει τη φετινή χρονιά.

Η διοίκηση της ομάδας μάλιστα προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου του, επιρρίπτοντας ταυτόχρονα ευθύνες στον ΠΣΑΠ καθώς, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η πίεση από πλευράς του Συνδέσμου για την επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους, αποτελεί ρίσκο για τραυματισμούς ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά :

“Μέσα στις δυσάρεστες συνθήκες που βιώνουμε όλοι πλέον στη καθημερινότητας μας η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 είναι στην δυσάρεστη θέση να ανακοίνωση τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη ο ποδοσφαιριστής μας Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος.

Πιο συγκεκριμένα υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και η εκτίμηση για την επιστροφή του στην ενεργό ποδοσφαιρική δράση προσδιορίζεται από την νέα ποδοσφαιρική χρόνια.

Ευχόμαστε στο ποδοσφαιριστή ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στην αγωνιστική δράση της ομάδας μας. Τα έξοδα για το χειρουργείο του ποδοσφαιριστή καθώς και την αποκατάσταση θα τα αναλάβει εξ ολοκλήρου η οικογένεια ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ.

Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε ο ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 αποφάσισε να ανανεώσει τη συνεργασία της ομάδας με το ποδοσφαιριστή Θοδωρή Παπουτσογιαννόπουλο για την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν υπενθυμίζοντας πως οι ομάδες στηρίζονται στα ιδανικά της εμπιστοσύνης και της σιγουριάς που παρέχουν στους ανθρώπους που εργάζονται καθημερινά με ιδιαίτερο ζήλο και αφοσίωση για την ομάδα.

Ο λόγος όμως για τον οποίο προήλθε αυτός ο σοβαρός τραυματισμός όπως και άλλοι διαφαινόμενοι τραυματισμοί που έχουν προκύψει στην ομάδα μας το τελευταίο διάστημα οφείλεται στην αδικαιολόγητη βιασύνη του ΠΣΑΠ και ειδικότερα του Κ. Μπαντή για την πρόωρη και επιπόλαιη απόφαση για επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων μη υπολογίζοντας τη κρισιμότητα της σημερινής κατάστασης που βρίσκεται η χώρα μας στα πλαίσια του νέου κορονοϊού υποχρεώνοντας τους ποδοσφαιριστές σε μια γρήγορη και βίαιη προετοιμασία με σκοπό να να επιστρέψουν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα στην αγωνιστική δράση.

Αυτή η απόφαση λοιπόν έφερε πολλούς από τους ποδοσφαιριστές στη δύσκολη θέση ενός τραυματισμού.

Κύριε Μπαντή ευθύνεστε καθαρά εσείς για τους σοβαρούς τραυματισμούς που έχουν προκληθεί σε πόλους ποδοσφαιριστές καθώς το μόνο που σας νοιάζει είναι να ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα ώστε να έχετε οικονομικό όφελος εσείς μέσω των δελτίων των ποδοσφαιριστών και ικανοποιήσετε τα προσωπικά σας συμφέροντα.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected