Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Αθλήματα

Νέα μεγάλη εμφάνιση και 8άδα η Σάκκαρη! (vid)

Η Μαρία Σάκκαρη τενίστρια επιβλήθηκε της Madison Keys με 6-2, 6-2 σε μια νέα εντυπωσιακή εμφάνιση, για να προκριθεί στα προημιτελικά του Qatar Ladies Open στη Ντόχα.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο από την 26χρονη Αμερικανίδα, Νο.19 στον κόσμο και φιναλίστ στο US Open το 2017, που χθες απέκλεισε με 2-0 σετ την Belinda Bencic, Νο.6 στο ταμπλό.

Μόλις 68 λεπτά χρειάστηκε για να πανηγυρίσει τη νίκη η Σάκκαρη, η οποία δεν έχασε ούτε μια φορά το σερβίς της σε ολόκληρο τον αγώνα, αντιμετωπίζοντας μόνο ένα break point στο 2ο σετ, ενώ “έσπασε” 4 φορές – 2 σε κάθε σετ – το πολύ καλό σερβίς της Keys.

Αυτή ήταν η 3η νίκη της Μαρίας απέναντι σε Top 20 παίκτρια για το 2021, η 4η στους 6 τελευταίους μήνες, καθώς και η 8η νίκη της συνολικά στο πολύ καλό της ξεκίνημα γι’ αυτή τη σεζόν (8-3).

Αύριο θα διεκδικήσει την 3η της πρόκριση σε 4 τουρνουά για το 2021 σε ημιτελικό, σε μια πολύ δύσκολη πρόκληση σε κάθε περίπτωση, καθώς θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα της Garbine Muguruza με την Aryna Sabalenka.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected